Senaste Kommentarer

Top Commenters

Cinemateket – nypremiär!

Inlägg av Måns Lindén den 1 mars 2010 i

Allmänt Länktips Nyheter


Ikväll är det invigningsfest för Cinemateket som gör nystart. Det inleds kl 18 med lite mingel och vin i Filmhusets nya foajé . Sedan visas klassikern Sunset Boulevard och kvällen avslutas med fest i Filmhusets nya bar där bland andra Fredrik Strage spelar skivor.

Cinemateket har genomgått ett stort förändringsarbete och under året står både filmcirklar, samtal, gäster och debatter på programmet. De kommer till och med ha en egen variant av ”Inside the Actors Studio” som ska ledas av Stina Lundberg Dabrowski en gång i månaden.

Programmet lovar gott och vi på onyanserat.se gör därför tummen upp!


Skrivet av Måns Lindén

Gillar rockmusik, konfetti och kulörta lyktor. Tittar gärna på premiumkanalernas serieutbud, skräckfilm och amerikansk independent. Medverkar med jämna mellanrum i Sveriges Radios PP3 med den föga blygsamma titeln "filmexpert".

Är du också onyanserad? Dela med dig.
bloglovin
  • Måns Lind&eacu

    Den legendariska filmstjärnan Catherine Deneuve blir "Actors studios" första gäst. Den åttonde april intar den franska filmprimadonnan Cinematekets scen och Stina Lundberg Dabrowski ställer frågorna.

    Åsa Jacobsson på SFI säger att en tv-sändning ska vara möjlig: "Vi kommer att dokumentera samtalen som sker innan sommaren men vi vet ännu inte på vilket sätt vi kommer att få ut det."

Fler onyanserade inlägg