Senaste Kommentarer

Top Commenters

Crowdfundingen kan BÖRJA!

Inlägg av Embla Sue Panova den 12 november 2012 i

Allmänt

Ni läste väl Måns artikel om Zon 261? Den nya svenska monsterfilmen som inte är riktigt klar än. Nu kan Du, ja just Du, vara med och se till att den blir gjord. På onsdag är det nämligen insamlingsfest på Klubb Vardagsrum i Stockholm. Kan du inte komma kan du givetvis skänka en slant direkt på nätet (www.zon261.com). Annars ses vi på onsdag! Inbjudan finns på Facebook, och lyder som följer:

ZON 261 är Sveriges första monsterfilm. En film där vi använder monster som metafor för främlingsfientlighet. Filmen börjar spelas in nästa år och planeras att gå upp på bio år 2014. Onsdag den 14 november har vi releasefest för vår crowdfunding site (www.zon261.com) och vi vill att du kommer! Ensemblen från filmpiloten – bland andra Jonas Malmsjö, Björn Bengtsson och Meliz Karlge – kommer att närvara och en surpriseartist uppträder live. Väl på plats kommer de kvinnliga gästerna att erbjudas fri sminkning och rådgivning av Make Away – Stockholms första mobila Make-Up tjänst. Dessutom får du chansen att vinna en statistroll med replik i vår film. Inträdesavgiften är 80 kr vid förköp eller 120 kr i dörren. Pengarna hjälper oss att förverkliga filmen som kommer att förändra sättet vi ser på främmande människor.

OSA här för att säkra din plats på releasefesten: 
http://goo.gl/F8381 (OBS: ej förköp) eller köp din biljett direkt för 80 kr. Mejla ”Förköp” till DAVID HANNA (http://www.facebook.com/david.hanna2) så hjälper han dig med detta.
Åldersgräns: 18 år

Skrivet av Embla Sue Panova

Copywriter som älskar zombiefilm, superhjältar och nästan vad som helst från det brittiska imperiet. Är i princip uppvuxen på en biograf, men har inte fått särskilt förfinat smak av det. Här blir det alltså inga texter om svåra smalfilmer – om de inte kommer från britannien, förstås!

Är du också onyanserad? Dela med dig.
bloglovin
Fler onyanserade inlägg