Senaste Kommentarer

Top Commenters

Fredagens filmvarningar!

Inlägg av cpanov den 9 november 2012 i

Allmänt

Ibland har vi här på Onyanserat rekommendera er filmer ni inte får missa på tv under helgen. Bra så. Men den här gången tänkte vi ge er varningar vad ni inte behöver se i helgen. Inget att tacka för, vi gör sånt här för er kära läsare.

FREDAG 9 NOVEMBER:

Toys, sjuan, 19:20

Amerikansk komedi från 1992. En excentrisk leksakstillverkares sista önskan är att hans bror, som är general, ska ta över företaget efter honom. Men brodern börjar tillverka vapen i stället och leksaksfabrikörens son Leslie bestämmer sig för att göra något åt saken. I rollerna: Robin Williams, Michael Gambon, Joan Cusack, Robin Wright, LL Cool J, Donald O’Connor, Arthur Malet, Jack Warden, Debi Mazar. Regi: Barry Levinson.

Kommentar: Robin Williams spelar en snäll version av farbror Bosse. Han är överspelad, han är Mork med Wonka hatt och han är inte rolig nånstans.

Istället: Ring Comhem (0771-55 00 00) och klaga på något gällande ditt bredband. Det är roligare och aggressionen du skulle fått av Toys kan du istället använda till något konstruktivt.

Jiddra inte med Zohan, TV3, 20:00

Amerikansk actionkomedi från 2008. Zohan Dvir arbetar som specialsoldat inom den israeliska armén och bor hemma hos sina ortodoxa föräldrar. Han har dock tröttnat på alla farliga möten med palestinier och bestämmer sig för att fejka sin död då han är mitt uppe i att gripa en aktivist. Det hela slutar med att han gömmer sig i en hundbur som ska transporteras till New York, där han ska försöka sig på en karriär som hårstylist. I rollerna: Adam Sandler, John Turturro, Emmanuelle Chriqui, Nick Swardson, Rob Schneider. Regi: Dennis Dugan.

Kommentar: Människorna bakom 2007 års studentspex ligger fortfarande inne med en stämningsansökan där man anklagar Sandler för att snott alla krejzi skämt. En buffé av kiss, bajs, bög och sex.

Istället: Stirra oavbrutet på din mobiltelefon och gissa vem som kommer skicka dig ett sms. när du väl får det, kopiera och skicka till nummer 23 på din kontaktlista. Får du inget sms så har det varit roligare än att ha jiddrat med Zohan.

Deuce Bigalow European gigolo, kanal 5, 22:00

Amerikansk komedi från 2005. Den godhjärtade, men naive Deuce Bigalow trodde att livet som gigolo var över. Men Deuces gode vän, hallicken T J Hicks blir anklagad för mordet på Europas mest kände gigolo och Deuce är den ende som kan rentvå sin vän. I rollerna: Rob Schneider, Eddie Griffin, Jeroen Krabbé. Regi: Mike Bigelow.

Kommentar: Rob Schneider har gjort en (1) grej som varit roligt. Han sa att han aldrig skulle se en film till av eller med Mel Gibson, eller vara med i något Gibson skulle producera. Det var kul.

Istället: Hämta en osthyvel. Skär dig varje gång du skrattar åt denna komedi. Ingen fara. Du kommer inte få dig en skråma. (Om du slutar som en blodig pöl så har du ändå gjort det gapskrattande.)

1408, SVT1, 22:00

Amerikansk skräckfilm från 2007. Författaren Mike Enslin har skrivit två böcker om övernaturliga fenomen trots att han inte alls tror på något sådant överhuvudtaget. Nu har han bestämt sig för att bo på rum 1408 på Dolphin Hotel i New York för att bevisa att det bara är en myt att ingen någonsin har checkat ut från detta rum – något han kommer ångra. I rollerna: John Cusack, Paul Birchard, Margot Leicester, Walter Lewis, Eric Meyers. Regi: Mikael Håfström.

Kommentar: Skräckfilm? Okej, vi säger det.

Istället: Måste du se något av Mikael Håfström och det måste vara skräck? Se Strandvaskaren. Den är otäckare.

Skrivet av cpanov

Fler inlägg av Maila cpanov
Är du också onyanserad? Dela med dig.
bloglovin
Fler onyanserade inlägg