Senaste Kommentarer

Top Commenters

Hello Lonesome

Inlägg av Leiyah Rose Lindén den 29 juni 2010 i

Allmänt Film Trailers

a little hello can go a long way.

Det började som en helt vanlig dag på jobbet. Lite snack med killarna, lite teknikaliteter.
Sen, via en länk vänligt överlämnad, hittade jag en ny kärlek. Jag skrattar så jag gråter redan när jag tittar på trailern. Jag fullkomligen förtrollad och kan inte tänka på annat.

Hello Lonesome hade premiär på Los Angeles Film Festival den 18 juni. Det är en romcom, men av vad jag kan avgöra efter att ha kollat på trailern en sisådär 5 ggr på raken så verkar det vara mer romcom som i ”Reality Bites” än ”På Smällen”. Även synopsen hintar ditåt.

”Singeln och stadsbon Gordon (Nate Smith) möter Debby (Sabrina Lloyd) på nätet och den nya relationen sätts omgående på prov. En förortsänka (Lynn Cohen) förlorar sitt körkort och lutar sig mot sin granne (James Urbaniak) för stöd. Ute på landsbygden försöker framgångsrika voiceover-inläsaren Bill Soap (Harry Chase) att gottgöra för att han är en sådan usel far. Bubblande av både vett och mänsklighet: Hello Lonesome är den första långfilmen från författaren / regissören Adam Reid.”

Så nu tycker jag att ni alla spammar ned de andra här på onyanserat med motiveringar till varför vi ska skicka ned mig till LA.

Gör det. Gör det nu. Tack

Skrivet av Leiyah Rose Lindén

Är ökänd för sin totala oförmåga att underordna sig sociala strukturer, men är i övrigt förtjusande. Student på Estetikprogrammet vid Södertörns Högskola där hon försöker få in lite mer hiphop. Föredrar dokumentärer men är ruskigt svag för independentfilm.

Är du också onyanserad? Dela med dig.
bloglovin
 • Språknämn

  "förlorar sin licens"

  "Mousserande av vett och mänsklighet"

  Asså, kolla vad som står i texten innan ni lägger upp direktöversättningar från Google Translate som låter som engrish.

  (Man blir ändå sugen på att se filmen, men jag gillar att klaga)

 • Det är bra att klaga när man har rätt. Ibland går det lite fort här på onyanserat och översättningen borde vara lite mer lättförståelig nu.

 • Leiyah Rose Lind&eac

  Jag håller med om "förlorar sin licens" men mousserande av vett och mänsklighet, det är ju faktiskt en SJUKT nice metafor. Men ja jag erkänner, jag är lat, jag orkade inte översätta plotten. Du vinner. Nu för du ursäkta mig, jag måste åka till LA.

Fler onyanserade inlägg