Senaste Kommentarer

 • Embla on Svt Play-tips: Dödsfallet

  Men gud vad spännande! Visste inte detta. Ja alla dokumentärer borde sluta som Jinx egentligen, men för de som inte...
  Posted 12 juni, 2018
 • Lindman1 on Svt Play-tips: Dödsfallet

  Körde precis igenom denna på Netflix och redan par avsnitt in kände jag igen storyn men kunde först inte riktigt...
  Posted 11 juni, 2018
 • Embla on Svt Play-tips: Dödsfallet

  Eh, hur fasen kunde jag skriva fel? 2 ggr dessutom. Skäms som en HUND. :D
  Posted 10 juni, 2018
 • Daniel S on Svt Play-tips: Dödsfallet

  Finns på Netflix också! Och han heter ”Peterson”. :)
  Posted 8 juni, 2018
 • Lindman1 on Deep Blue Sea 2 – Hajar som pajar

  En helt rimlig frågeställning. Jag har alltid plats för hajar, dinosaurier, seriemördare och rymdvarelser. En härlig blandning men tyvärr också...
  Posted 4 juni, 2018

Top Commenters

Johnny English Reborn – Trailer

Inlägg av Måns Lindman den 11 april 2011 i

Allmänt Trailers

Det finns säkert någon eller några, på en avlägsen ö någonstans, som ännu inte har tröttnat på Rowan Atkinsons förmåga att spela exakt samma karaktär i varje film, eller sketch, eller reklamfilm, eller…ja ni fattar. Denna är till er!

Det är business as usual. Rowan kan inte låta bli att pilla nervöst på prylar så att tokiga saker sker, t.ex. stolen som sänks (fantastisk humor), att mumla fram repliker, snubbla, och stirra sådär läskigt uttryckslöst och jag kommer på mig själv att sakna det pålagda burkskrattet. Då kunde man åtminstone avfärda allt med att det hela faktiskt bara är en sketch och inte en trailer till en långfilm.

"Sensei, är du säker på att inte Jim Carrey redan har gjort detta?"

I dagsläget får man pröjsa en hundring för att gå på bio och det känns verkligen inte som några välinvesterade pengar. Nu har jag inte sett ettan men det känns som att man lika gärna kan se en gammal repris av Mr. Bean på en halvtimme och få ungefär samma sak.

Vill man ändå utsätta sig för Atkinson i långfilmsformat så är det 14:e oktober som gäller i Sverige.

Skrivet av Måns Lindman

Missförstådd kverulant, född i fel århundrade. Det finns inga gråzoner, allt är svart eller vitt, fast mest svart. Njuter av lidelse, yta och syntpop. Den vackraste komplimang jag fått är "subtilt hämndlysten och underbar."

Är du också onyanserad? Dela med dig.
bloglovin
 • Fördomsfullt att jämföra Johnny English med Grimas Bean. Den första filmen var faktiskt en oväntat bra agent parodi. Det som oroar här är väl avsaknaden av typiska gags förhoppningsvis har de valt att utelämna dem i trailern för att överraska publiken men det skulle förvåna mig mycket.

 • Är det verkligen så stor skillnad mellan Johnny English och Mr Bean? Förutom att den ena pratar då.

 • Måns Lindén

  Ingen skillnad alls. Samma buskis-anstrukna överspel.

 • Du kan väl börja med att kolla mer än ett par trailers innan du dömer ut karaktären på förhand.

  Ja jag tycker faktiskt att det är ganska stor skillnad. Jag blev uppriktigt positivt överraskad av den första Johnny English filmen. Den var helt ok i sann Nakna Pistolen spoof anda. Synd att denna trailer ser så trist ut annars hade jag kanske gått och sett den. Nu gör jag som alla andra och inväntar kvällsvisningarna på TV3 om ett par år. Är den så dålig som den verkar zappar jag vidare.

 • Måns Lindman

  Jag kollade på den första J.E. igår för att kunna ge en rättvis bedömning och mitt omdöme står kvar! Atkinson är inte rolig i för stora doser. Det kan funka med en kortfilm då och då, när det inte finns något annat att se. Jag tycker inte man kan bygga en hel film på hans mimspel och förmåga att fucka upp saker i agentskepnad. Det finns dessutom så många andra som sköter det jobbet bättre. Steve Carrell i Get Smart är ett exempel, Mike Myers i Austin Powers, Leslie Nielsen, R.I.P i Nakna pistolen. som jag för övrigt tycker att man ”lånar” mycket av i J.E. är ljusår bättre. Dessutom gjorde jag misstaget att en gång se, den lämpligt namngivna Bean – Den totala katastroffilmen som var bland det sämsta jag sett. Nej, engelsk humor har utvecklats otroligt mycket de senaste åren, tyvärr var Rowan Atkinson på toa när detta hände…

 • Fair enough men till Atkinsons försvar tycker jag faktiskt att han spelar de olika karaktärerna väldigt olika.

 • På toa… ha ha ha!

Fler onyanserade inlägg