Senaste Kommentarer

Top Commenters

Liam Gallagher gör Beatles-film. Typ.

Inlägg av cpanov den 16 maj 2010 i

Allmänt

Det har snart gått ett år sedan Liam och Noel, strax innan dom skulle upp på scenen i Paris ( ”city of love”), bestämde sig att en gång för alla slå ihjäl varandra. Det hela började med att Noel slagit sönder Liam´s gitarr efter att lillebror provocerat honom till bristningsgränsen. Liam svarade med att slå sönder Noel´s 3 gitarrer och Oasis fanns inte mer.

Sedan dess har Liam haft fullt upp med sitt egna klädmärke ”Pretty Green” och att smida planer gällande hans ”nya” band ( exakt samma medlemmar som sista sättningen av Oasis, minus Noel).

I veckan annonserades det plötsligt på Liams twitter att han var på väg till Cannes för att prata om ett filmprojekt han skulle producera.

I ett sprängfyllt PR-tält berättade Liam att han köpt option på boken ”The Longest Cocktail Party”. En bok om The Beatles, men ändå inte skulle man kunna säga. Boken följer en ung Richard DiLello ( författaren)  som börjar jobba som assistent i Beatles Apple corp. Beatles själva är knappt med utan filmen kommer mera handla om slutet på 60-talet och den enorma påverkan Beatles hade på världen.

Liam informerade oss också om 2 andra saker;

1. Hans nya band kommer göra soundtracket.

2. Han kommer inte fortsätta producera film.

Liam i Cannes ( ”D’You Know What I Mean?”)

Skrivet av cpanov

Fler inlägg av Maila cpanov
Är du också onyanserad? Dela med dig.
bloglovin
Fler onyanserade inlägg