Senaste Kommentarer

Top Commenters

Rädda Stephen Baldwin

Inlägg av Christian Eklöw den 23 april 2010 i

Allmänt Film Skådespelare

Pank och frälst

Tydligen så ramlade Stephen Baldwin tillslut över kanten. Supandet, de fula tatueringarna och reality-såporna blev för mycket. Stephen är idag troende. Det kanske han har varit länge vad vet jag, hans karriär började och tog slut med ”De Misstänkta” för mig. Nu kanske det inte är så häpnadsväckande att Stephen har blivit frälst, men Stephen är inte bara frälst. Han är pank också.

Detta har lett till att en herre vid namn Mr. Lyn Fletcher har startat en insamling till förmån för Stephen. Denna fantastiska site har skapats för att frälsta över hela världen ska donera pengar till stackars Stephen. Varför ska man göra det undrar ni säkert, det undrade jag också. I det här fantastiska Q&A som finns på siten svarar Lyn på just denna fråga. Jag citerar :

Q- Why does Stephen need personal wealth?
A- Stephen’s influence is in Hollywood. Hollywood worships money and without it you are seen as a loser and cannot be an effective influence to this group.

Stephen måste tydligen bli rik igen för att kunna sprida sitt religösa budskap. Så om ni tror på detta skänk en slant, han kanske till och med kan få in så mycket pengar att det räcker till en uppföljare av Flintstones.

Här kommer ett klipp som finns på siten där Pastor Chris Musgrow berättar vilken fantastisk människa Stephen är.

Skrivet av Christian Eklöw

Wannabe rockstjärna som älskar amerikansk independent och blir uttråkad av actionrullar. Önskar att jag hade fått regissera Knubbigt regn.

Är du också onyanserad? Dela med dig.
bloglovin
Fler onyanserade inlägg