Senaste Kommentarer

Top Commenters

Sylvester! Lär dom mannen!

Inlägg av cpanov den 10 augusti 2010 i

Allmänt Media

Snart är den här. Sylvester Stallone har satt sig i registolen och är beredd på att ge oss 101% hardcoreaction i form av hans nya film – The Expendables.  En film, som om man tittar på IMDB, redan är uppe i 8.8 av 10 på sin betygskala. Jag har sett trailern och är inte helt övertygad. Det kan definitivt ha att göra med att jag är otroligt allergisk mot Jason Statham (som snart måste få sig ett inlägg i kategorin Världens sämsta filmstjärnor).

Däremot är jag nu beredd att ge ”Sly” 10 av 10 för marknadsföringen (tack för tipset – shredder.se).

Titta och njut. Det här är marknadsföring 2010:

http://www.youtube.com/expendables

Skrivet av cpanov

Fler inlägg av Maila cpanov
Är du också onyanserad? Dela med dig.
bloglovin
 • Alexander Kantsj&oum

  Jag tycker att du är en aning ambivalent i din kategori Världens Sämsta Skådis, för Jason Statham är ju verkligen en sådan skådespelare som alltid levererar det man förväntar sig av honom: En hårdkokt, känslokall, hes och rövsparkande antihjälte som slungar oneliners, sparkar och kulor i ett rasande tempo. Ingen, troligtvis inte ens Jason själv, förväntar sig att han ska gestalta en mångfasetterad och hjärteberörande hjälte som gör en lika lång och prövande inre som yttre resa.
  Jag trodde att artikelserien handlade om skådespelare som är ständigt överskattade och som gång på gång blir placerade i roller som dom inte kan bära upp, som t.ex. Gerard Butler eller Matthew Mchaugnoeyeeew (hur fan det nu stavas, men vem fan bryr sig egentligen?)

 • Christopher Panov

  @alexander. Du har rätt.

 • Leiyah Rose Lind&eac

  @ Alexander, det var nog den bästa stavningav Matthew What's his face jag hört. Ska frånochmednu alltid referera till honom som MchaugoneyEEEEEW. Du gjorde min dag. Tack.

Fler onyanserade inlägg