Senaste Kommentarer

Top Commenters

Det där med Pop och politik

Inlägg av Embla Sue Panova den 4 juni 2014 i

Extramaterial

pop

För ett par dagar sedan var jag helt begaistrad efter att ha hittat tv-programmet Pop och politik. Jag skrev under glädjeruset om det här. Nu har det så kommit till min kännedom (okej, det var Onyanserat-Ingrid som tipsade mig) om att det även finns både en bok och ett radioprogram med över 50 avsnitt i samma ämne, även de av och med med Anna Charlotta Gunnarsson som också leder tv-serien. Alltså, hur mina vänner kan sitta inne med sån här info gör mig så stressad – vad med för bra går jag runt och missar.

Även om vår blygsamma lilla sida drivs helt utan vinning skäms jag som en hund över att jag inte googlade länge nog för att ta reda på denna alldeles nödvändiga info och som plåster på såren har jag nu bönat och bett om ett exemplar av boken ”Popmusik rimmar på politik” som en av er lyckliga läsare har chans att vinna. Allt du behöver göra är att maila embla@onyanserat.se ett svar på frågan: vilket band tycker du har varit politiskt viktigast?


Skrivet av Embla Sue Panova

Copywriter som älskar zombiefilm, superhjältar och nästan vad som helst från det brittiska imperiet. Är i princip uppvuxen på en biograf, men har inte fått särskilt förfinat smak av det. Här blir det alltså inga texter om svåra smalfilmer – om de inte kommer från britannien, förstås!

Är du också onyanserad? Dela med dig.
bloglovin
Fler onyanserade inlägg