Senaste Kommentarer

 • Embla on Svt Play-tips: Dödsfallet

  Men gud vad spännande! Visste inte detta. Ja alla dokumentärer borde sluta som Jinx egentligen, men för de som inte...
  Posted 12 juni, 2018
 • Lindman1 on Svt Play-tips: Dödsfallet

  Körde precis igenom denna på Netflix och redan par avsnitt in kände jag igen storyn men kunde först inte riktigt...
  Posted 11 juni, 2018
 • Embla on Svt Play-tips: Dödsfallet

  Eh, hur fasen kunde jag skriva fel? 2 ggr dessutom. Skäms som en HUND. :D
  Posted 10 juni, 2018
 • Daniel S on Svt Play-tips: Dödsfallet

  Finns på Netflix också! Och han heter ”Peterson”. :)
  Posted 8 juni, 2018
 • Lindman1 on Deep Blue Sea 2 – Hajar som pajar

  En helt rimlig frågeställning. Jag har alltid plats för hajar, dinosaurier, seriemördare och rymdvarelser. En härlig blandning men tyvärr också...
  Posted 4 juni, 2018

Top Commenters

Julklappstips: Svensk Rap Målarbok

Inlägg av Embla Sue Panova den 12 november 2016 i

Extramaterial

svensk-rap

Jag vet att jag är ganska ensam om att njuta av den här tiden på året, av snön och mörkret och till och med av grådasket. Inte direkt de ultimata förutsättningarna för att må toppen för den som inte gillar att åka runt i en släde och bjuda barn på turkisk konfekt, jag vet.

Du kanske har hört att målarböcker för vuxna ska vara grejen – lite härlig terapi att försvinna i för ett tag, sådär som man nästan aldrig gör som vuxen. Men ärligt talat: vem vill sitta och fylla i alla de där vedervärdiga new age-mönster? Det måste väl vara själva definitionen av att slösa bort sin tid? Men att fylla i sjukt snygga bilder på svenska rapartister däremot, det är ju nåt helt annat!

Precis så tänkte Ametist Azordegan och drog igång ett projekt tillsammans med Matthias “Supreme” Lundh-Isén från Looptroop Rockers. Resultatet blev “Svensk Rap Målarbok” – en superhärlig (och snygg!) målarbok med underbara bilder som man faktiskt kan vilja göra något med när färgerna är på plats, terapin är över och våren har kommit utanför fönstret.

Bakom boken ligger förlaget Dokument Press som tidigare har gett ut målarboken “Hiphop Coloring Book”. Det här måste ju vara den perfekta julkappen eller presenten till alla som gillar rap och hiphop!

Som av en händelse har vi på redaktionen fått möjlighet att lotta ut två exemplar av boken till den som svarar på följande fråga: vad står RMH för? och mailar svaret till embla@onyanserat.se.

Skrivet av Embla Sue Panova

Copywriter som älskar zombiefilm, superhjältar och nästan vad som helst från det brittiska imperiet. Är i princip uppvuxen på en biograf, men har inte fått särskilt förfinat smak av det. Här blir det alltså inga texter om svåra smalfilmer – om de inte kommer från britannien, förstås!

Är du också onyanserad? Dela med dig.
bloglovin
Fler onyanserade inlägg