Senaste Kommentarer

Top Commenters

Novelltävling för dig som älskar skräck, sci-fi och fantasy!

Inlägg av Embla Sue Panova den 9 juni 2015 i

Extramaterial

novell

I höst publicerar Fantastikportalen en antologi i samarbete med Booqla för att visa läsarna vägar till ny, spännande litteratur och en ny väg för den som själv vill ge ut en bok. Det finns två lediga platser i antologin, så därför utlyser de nu en novelltävling. Boken kommer att publiceras under hösten 2015 och säljas till självkostnadspris (e-bok och tryckt utgåva).

Tävlingen är öppen för alla sorters fantastik. Fantasy, science fiction och skräck med alla de subgenrer som hör till. Bara att gnugga geniknölarna och värma upp tangentbordet med andra ord!

Det här är vad som gäller om du är skrivsugen och fantasifull:

Slutdatum: 31 juli.
Maxlängd: 40 000 tecken (inkl. mellanslag).
Vinnarna presenteras på Fantastikportalen den 31 augusti. Juryn utgörs av Erik Horned och Jonny Berg från Swedish Zombie.

De två vinnarna får utöver en plats i antologin:
2 ex av pappersboken
1 presentkort från SF-bokhandeln på 500 kronor.
1 T-shirt med bokens omslag tryckt på framsidan.
1 bokpaket från Fantastikportalen med böcker från medlemsförlagen.

Så här gör du för att delta:
Registrera dig på Booqla.com och lägg upp din novell. Skicka sedan ett meddelande till Booqla och du är med i tävlingen. Kontakt: info@booqla.com


Skrivet av Embla Sue Panova

Copywriter som älskar zombiefilm, superhjältar och nästan vad som helst från det brittiska imperiet. Är i princip uppvuxen på en biograf, men har inte fått särskilt förfinat smak av det. Här blir det alltså inga texter om svåra smalfilmer – om de inte kommer från britannien, förstås!

Är du också onyanserad? Dela med dig.
bloglovin
Fler onyanserade inlägg