Senaste Kommentarer

Top Commenters

Sista chansen att få skratta live!

Inlägg av Embla Sue Panova den 28 november 2014 i

Extramaterial

özz

I morgon går sista föreställningen på LOL Sthlm av stapeln och då är det Özz Nûjen, Elina Du Reitz och Behrad Rouzbeh som underhåller. LOL Sthlm har körts hela hösten med olika komiker, både kända och mindre kända, och blivit enormt populärt. Vi har ju många roliga komiker i Sverige och dessutom en vana av att ta hit tunga garden från både England och USA. Är det möjligen vårt Bergmanska arv som gör att vi behöver skratta lite? Inte vet jag, men livehumor kan man verkligen inte få för mycket av! För kort tid sedan var till exempel briljanta Daniel Sloss här och uppträdde på LOL och ingen har väl missat hur vi pushat för att alla ska gå och se politiska komikergeniet Bill Maher i maj 2015.

Men i morgon är det Özz som är dragplåster – en komiker som jag faktiskt ändrat ganska mycket åsikt om. Från att ha varit en snubbe som nästan enbart (åtminstone har det känts så) lutat sig mot utlännigskomedikortet faktiskt lyckas använda sin repertoar och blivit riktigt rolig på ett väldigt smart sätt. Lite sådär så man sätter skrattat i halsen – och det är ju ibland den allra bästa humorn.

Biljetter till i morgon är slutsålda, men ett fåtal finns att köpa via Spontano, denna tjänst vi lyft förut om en revolution för den som vill kunna ha kul på infall – och slippa ha en bärbar skrivare med sig för att kunna vara lite spontan.

Kolla in nätet HÄR om du är sugen på att gå.

eller köp direkt via apparna: APPSTORE & GOOGLE PLAY


Skrivet av Embla Sue Panova

Copywriter som älskar zombiefilm, superhjältar och nästan vad som helst från det brittiska imperiet. Är i princip uppvuxen på en biograf, men har inte fått särskilt förfinat smak av det. Här blir det alltså inga texter om svåra smalfilmer – om de inte kommer från britannien, förstås!

Är du också onyanserad? Dela med dig.
bloglovin
Fler onyanserade inlägg