Senaste Kommentarer

Top Commenters

Ärliga Trailers – bästa trailers!

Inlägg av Embla Sue Panova den 13 maj 2018 i

Extramaterial Film

Igår när mellon kändes lite för lång, när chipsen tagit slut och colan i burken blivit för varm – fanns det egentligen bara en sak att göra – börja slösurfa på youtube. Ni känner säkert igen er? Antingen surfar man runt på samma jävla klipp man sett miljoner gånger eller så trillar man in på något man inom några månader kommer ha som favoritklipp.

Igår hittade jag något som jag fortfarande tittar på – Honest trailers youtube konto. Det kan vara så att jag är sist på bollen här, men det skiter jag i.

Någon har gjort ”ärliga” trailers om hur filmen verkligen är. Inget glassigt, inga one-liners utan bara ärligt. Det är helt galet briljant, smart och underhållande. Kolla in Honest trailers på youtube och njut av din favoritfilms ärliga trailer.

Vi ses nångång framöver.


Skrivet av Embla Sue Panova

Copywriter som älskar zombiefilm, superhjältar och nästan vad som helst från det brittiska imperiet. Är i princip uppvuxen på en biograf, men har inte fått särskilt förfinat smak av det. Här blir det alltså inga texter om svåra smalfilmer – om de inte kommer från britannien, förstås!

Är du också onyanserad? Dela med dig.
bloglovin
Fler onyanserade inlägg