Senaste Kommentarer

 • Embla on Svt Play-tips: Dödsfallet

  Men gud vad spännande! Visste inte detta. Ja alla dokumentärer borde sluta som Jinx egentligen, men för de som inte...
  Posted 12 juni, 2018
 • Lindman1 on Svt Play-tips: Dödsfallet

  Körde precis igenom denna på Netflix och redan par avsnitt in kände jag igen storyn men kunde först inte riktigt...
  Posted 11 juni, 2018
 • Embla on Svt Play-tips: Dödsfallet

  Eh, hur fasen kunde jag skriva fel? 2 ggr dessutom. Skäms som en HUND. :D
  Posted 10 juni, 2018
 • Daniel S on Svt Play-tips: Dödsfallet

  Finns på Netflix också! Och han heter ”Peterson”. :)
  Posted 8 juni, 2018
 • Lindman1 on Deep Blue Sea 2 – Hajar som pajar

  En helt rimlig frågeställning. Jag har alltid plats för hajar, dinosaurier, seriemördare och rymdvarelser. En härlig blandning men tyvärr också...
  Posted 4 juni, 2018

Top Commenters

Fast And Furious 5 – Recension

Inlägg av cpanov den 4 maj 2011 i

Film Recensioner

För några veckor sen var jag förkyld och tyckte synd om mig själv. Jag ville se något lättsamt för att skingra mina tankar där jag låg i soffan och var döende. Jag började zappa mellan kanalerna och plötsligt stod han där – Vin Diesel.

Världens mest okarismatiska skådespelare. Denna cementklump till aktör. Mannen som blir varm av att se sig själv i spegeln. Min feber gick upp. Jag bytte kanal och lovade likt Jan Malmsjö att ”aldrig nämna hans namn” och än mindre se någon av posörens filmer.

Jag höll inte mitt löfte.

Sedan Brian och Mia Toretto fritog Dom från häktet har de korsat många gränser för att kunna undvika myndigheterna. I Rio de Janeiro har de slutligen hamnat i en återvändsgränd och måste göra en sista stöt för att kunna vinnasin frihet. Medan de samlar ihop sitt gäng av toppförare vet de fortfarande att det enda sättet för dem att verkligen slippa undan är att konfrontera den korrupte affärsman som vill se dem döda. Men han är inte ensam om att vilja få tag på dem.

Den hårdkokte FBI-agenten Luke Hobbs missar aldrig ett mål. När han får i uppdrag att sätta stopp för Dom och Brian sätter han ihop en insatsstyrka av elitpoliser och går till angrepp. Men under sin jakt över hela Brasilien inser Hobbs snart att det är omöjligt att skilja de onda från de goda. Nu måste han lita till sina instinkter för att fånga sitt byte, innan någon annan hinner ikapp dem.

Fast and Furious 5 är fullt ös medvetslös. Två timmar av migränframkallande action. Är det dåligt? Nej. Blir det trist i längden? Ja. Jag ska villigt erkänna att jag bara sett en av denna serie så är man fan så kanske man älskar filmen.

Det finns faktiskt inte så mycket mer att säga om filmen än att actionscenerna är bra, historien är överflödig, karaktärsutveckling existerar inte och Vin Diesel är Vin Diesel. Och han älskar det.

Fast and Furious 5 har premiär 4 maj


Trailer till Fast Five [trailer 2] från rstvideos trailerarkiv.

Skrivet av cpanov

Fler inlägg av Maila cpanov
Är du också onyanserad? Dela med dig.
bloglovin
 • För att få ut något av sånna här rullar får man gå in med en 14-årings ögon. Gjorde en liten tillbakablick förra veckan och såg den gamle Schwarzenegger stänkaren Red Heat och med den färskt i minnet så var Fast Five faktiskt helt ok. Vet inte vem som var hårdast men jag tror att Dwayne hade störst muskler och att Vin brölade högst

Fler onyanserade inlägg