Senaste Kommentarer

Top Commenters

Höstdepp eller klimatångest? Vi har botemedlet!

Inlägg av Therese Wåtz den 25 september 2018 i

Film

Känner du dig nere, har höstmörkret gett sig in i ditt liv och kanske har valångesten övergått i klimatångest? Jag tror att jag lider av båda dessa åkommor, för även om hösten är den vackraste årstiden så når budskap som att vi är inne i ”det 6:e massutdöendet av jordens arter” mig som ett slag i magen. Nej, jag behöver något som får mig på rätt köl. Något varmt och mysigt, som en kopp varm choklad under en fluffig filt i soffan. Och jag tror att jag har hittat det.

Jag tror att botemedlet stavas N o t h i n g  l i k e  a  d a m e. För vad kan egentligen få en på bättre humör, än att se när fyra av filmvärldens mest underbara kvinnor sitter och skvallra och minnas om svunna tider. Jag för min del tror att det är precis vad doktorn beställde (eller hur nu den frasen nu skulle låta på svenska). Och det bästa är att den har premiär redan nu på fredag. Inte en dag för sent.

Så nu blir det paus från brända orangutanger, klimatflyktingar och diskussioner kring om folk är rasister eller inte. Nej, nu blir det in i biomörkret tillsammans med fyra damer som verkligen vet hur man lever.

 

Skrivet av Therese Wåtz

En biolog som vill känna sig invigd och därför alltid letar efter detaljer och dolda budskap. Älskar riktigt bra karaktärsbeskrivningar men hatar övertydlighet. Har även en förkärlek till Will Ferrell och tecknat.

Är du också onyanserad? Dela med dig.
bloglovin
Fler onyanserade inlägg