Senaste Kommentarer

Top Commenters

Världens sämsta filmstjärnor – Del 1

Inlägg av Christian Eklöw den 5 juli 2010 i

Film Onyanserat Skådespelare Världens sämsta filmstjärnor

Det finns en hel del skådespelare som får mig att undra hur fan de blev filmstjärnor. De kanske låg med producenten, de kanske kidnappade regissörens barn eller de kanske bombhotade manusförfattarens mormors hus. Det kan jag köpa. EN gång. Men hur fan lyckas de år efter år få roll efter roll? De kan inte ha fortsatt med olagligheterna, det skulle väl till och med amerikanerna (de flesta av dessa skådisar är amerikaner) upptäckt till slut. Hur det går till har jag faktiskt ingen aning om, men i vår nya följetong här på onyanserat ska ni få veta vilka dom är.

Keanu Reeves

Keanu Reeves är en riktigt usel skådespelare. Jag tycker inte illa om Keanu, men jag tycker riktigt illa om de som anställer honom. De senaste 10 åren har han gjort två filmer per år och varit helt otrovärdig i allihop. Har du verkligen sett alla frågar ni då. Nej det har jag inte och det är jag glad för, men jag är onyanserad. Han var grym i Matrix och Point Break säger ni då. Egentligen var det filmerna som var grymma och inte han och så spelade han en halv apatisk snubbe som pratade monotont i de båda och därför funkade det. Jag kan egentligen bara komma på en enda anledning till att han fortfarande gör så mycket roller som han gör. Han är fantastisk snäll och trevlig. Det har vi ju faktiskt ett bevis på.

Keanu hade kontrakt på 15% av intäkterna som Matrix filmerna spelade in, det blev i runda slängar 800 miljoner kronor. Keanu skänkte 580 miljoner kronor till de som gjorde kostymerna och specialeffekterna till filmen. Hans kommentar var: ”Pengar är det sista jag bryr mig om. Jag kan leva på det jag redan har i några hundra år till”.

Keanu verkar vara en riktigt hyvens snubbe och han har varit med om en massa helvetes saker i sitt liv, så jag önskar honom all lycka i världen, men till er alla där ute som jobbar med film. Anställ aldrig Keanu Reeves som skådespelare igen.

Trivia: Keanu betyder ”Sval bris över bergen” på hawaiianska.

Skrivet av Christian Eklöw

Wannabe rockstjärna som älskar amerikansk independent och blir uttråkad av actionrullar. Önskar att jag hade fått regissera Knubbigt regn.

Är du också onyanserad? Dela med dig.
bloglovin
 • Tycker det var lite hårt mot Keanu speciellt med tanke på hans insats i ”Bill & Ted’s Excellent Adventure” som gett upphov till den kanske bästa Ari Gold scenen i Entourage någonsin.

  Kommer självklart följa den här serien slaviskt och hoppas att ni inte missat den självklara kungen i denna kategori stjärnor: Matthew McConaghey,

 • Mengan

  Håller med om att vissa roller han får förstår man inte hur det går till men hans sega släpiga stil funkar faktiskt i några filmer som t.e.x "The Gift" & "Street Kings". Dessa filmer såg jag inte på bio vilket annars skulle kunan förklara att jag tyckte han var ok.

 • På tal om seg och släpig stil, han är jättebra i klassikern Parenthood!

 • Äh, om de bara skulle casta honom rätt så skulle han inte vara någon till harm. När han knarkar i "A scanner darkly" så är han rätt bra.

  Dock håller jag med om att han är helt fel skådis i många av sina roller.

 • Mats Janson

  Har inte sett särskilt mycket av det han gjort de senaste tio åren, men minns med fasa hans horribla insats i Dracula. Har för mig att han också sög rejält i Djävulens advokat. Antar att han blev stjärna för att han en gång i tiden såg väldigt bra ut på ett exotiskt sätt.

Fler onyanserade inlägg