Senaste Kommentarer

Top Commenters

You Said What? – Trailer

Inlägg av Christian Eklöw den 15 juni 2011 i

Film

Jenny Skavlan och Odd-Magnus Williamson

Jag börjar bli väldigt trött på att hedra norrmännen för deras förmåga att göra nyskapande, galna och intressanta filmer som fortfarande känns som att de har en komersiell potential. Vi har tidigare skrivit om Trolljegeren och Kommandør Treholt & Ninjatroppen. Nu är det dags för ”You Said What?” (Hjelp, vi er i filmbransjen). Filmen är gjord av Nini Bull Robsahm och Patrik Syversen som även låg bakom skräckisen Rovdyr för några år sedan.

I början känns trailern lite lökig och amatörmässig men det beror nog mest på att jag inte förväntade mig den här typen av film. När jag väl förstått vad det är för film så sög den tag i mig och jag blev frälst. Blandningen av galen komedi, romantik, metafilm och splatter känns verkligen kittlande och jag ska absolut se den här filmen så fort jag bara får möjligheten. Det enda jag har att klaga på är väl egentligen Peter Stormares medverkan. Det känns som han gör en parodi på sig själv, men han har ju tyvärr mer eller mindre blivit den parodin redan så jag är inte säker på att jag kommer köpa det. Jag hoppas dock på motsatsen.

Skrivet av Christian Eklöw

Wannabe rockstjärna som älskar amerikansk independent och blir uttråkad av actionrullar. Önskar att jag hade fått regissera Knubbigt regn.

Är du också onyanserad? Dela med dig.
bloglovin
Fler onyanserade inlägg