Senaste Kommentarer

Top Commenters

Världens bästa filmer gjorda av fans

Inlägg av Christian Eklöw den 22 oktober 2010 i

Filmklipp Onyanserat Världens bästa filmer gjorda av fans

Kreativa barn

Vi här på onyanserat älskar att utnämna världens sämsta i olika kategorier men den här gången tänkte vi faktiskt utnämna de bästa. Under några veckor kommer vi presentera de fan-filmer som vi tycker är något utöver det vanliga. Bara för att undvika missförstånd så vill jag redan nu berätta att det finns ingen inbördes ranking mellan dessa filmer. Alla är lika mycket värda helt enkelt.

För er som inte snubblat över Fan-filmer förut kan jag berätta att denna konst form helt enkelt går ut på att sno karaktärer och världar från olika filmer man gillar och göra sin egen film av det.

Jag tänkte börja med att ge er den första filmen som fick mig att verkligen bry mig om snodda koncept gjorda av amatörer.

TROOPS från 1997

Kevin Rubio som regisserade filmen har kämpat vidare för att få en ”riktig” karriär med tv-piloter som Colossor, Storm Watch och Alien Hunter (Typ krokodiljägaren i rymden). Tyvärr har ingen tv-kanal plockat upp dem men vi hoppas att Kevin kämpar vidare och tillslut får in en fullträff till.

Skrivet av Christian Eklöw

Wannabe rockstjärna som älskar amerikansk independent och blir uttråkad av actionrullar. Önskar att jag hade fått regissera Knubbigt regn.

Är du också onyanserad? Dela med dig.
bloglovin
  • Leiyah Rose Lind&eac

    "i like the smalltown feeling" hahahahaha jag dör.

  • Alexander Kantsj&oum

    Shit är det så längesen som -97 den här kom! Kommer ihåg att jag älskade den! Christian vi får ta ett snack om fanfilm för jag har några riktigt bra på lager!

  • Den är grym! Klart bättre cops parodi än ex. Arkiv X avsnittet.

Fler onyanserade inlägg