Senaste Kommentarer

Top Commenters

Grattis, alla mammor!

Inlägg av Embla Sue Panova den 26 maj 2013 i

Filmtips

mamma

Idag är det alla mammors dag och vi gratulerar givetvis alla våra älskade skapare! Låt oss dock ta en titt på en rad film-mammor som kanske inte förtjänar tårta en sån här dag.

WILD AT HEART: Vi pratade om Wild at heart som gick på TV igår. Lulas mamma (spelad av Diane Ladd) är kanske inte en mönstermamma, precis. Här har det gått lite, hmm.. över styr?

AN AMERICAN CRIME: Inte för den svaghjärtade är den här filmen som baseras på en sann historia. Catherine Keener spelar den vidriga mamman som höll sin fosterdotter inlåst i källaren.

ANIMAL KINGDOM: En annan hemsk morsa ”som gör allt för att hålla ihop familjen” är den inte så ömma modern i Animal Kingdom.

SLÄNG MORSAN AV TÅGET: En flirt med Strangers On A Train-lösningen för hur man ska komma undan med mord. Bara det att den här gången är det Billy Crystal som ska döda Danny De Vitos minst sagt krävande mamma. Gammal, men fortfarande kul! (Filmen alltså.)

Skrivet av Embla Sue Panova

Copywriter som älskar zombiefilm, superhjältar och nästan vad som helst från det brittiska imperiet. Är i princip uppvuxen på en biograf, men har inte fått särskilt förfinat smak av det. Här blir det alltså inga texter om svåra smalfilmer – om de inte kommer från britannien, förstås!

Är du också onyanserad? Dela med dig.
bloglovin
Fler onyanserade inlägg