Senaste Kommentarer

 • Embla on Svt Play-tips: Dödsfallet

  Men gud vad spännande! Visste inte detta. Ja alla dokumentärer borde sluta som Jinx egentligen, men för de som inte...
  Posted 12 juni, 2018
 • Lindman1 on Svt Play-tips: Dödsfallet

  Körde precis igenom denna på Netflix och redan par avsnitt in kände jag igen storyn men kunde först inte riktigt...
  Posted 11 juni, 2018
 • Embla on Svt Play-tips: Dödsfallet

  Eh, hur fasen kunde jag skriva fel? 2 ggr dessutom. Skäms som en HUND. :D
  Posted 10 juni, 2018
 • Daniel S on Svt Play-tips: Dödsfallet

  Finns på Netflix också! Och han heter ”Peterson”. :)
  Posted 8 juni, 2018
 • Lindman1 on Deep Blue Sea 2 – Hajar som pajar

  En helt rimlig frågeställning. Jag har alltid plats för hajar, dinosaurier, seriemördare och rymdvarelser. En härlig blandning men tyvärr också...
  Posted 4 juni, 2018

Top Commenters

Måndagslistan: Lysande wrestling!

Inlägg av Therese Wåtz den 26 juni 2017 i

Måndagslistan

mandagslistan

I fredags hade serien Glow premiär på Netflix. Den handlar om Ruth (Alison Brie), som är en kämpande skådespelare på 80-talet. Bakslag efter bakslag leder henne till slut till en audition för den kvinnliga wrestlingligan Glow.

Vi har sett lite av serien och gillar verkligen det vi ser. Stora frisyrer, fransar och kvinnokroppar i alla färger och storlekar. Och wrestling såklart!

I seriens ära har vi därför wrestling-tema på veckans Måndagslista, där vi nämner några av våra absoluta favoriter från wrestlingvärlden. Vilken är din favorit-karaktär?

 

Mick Foley

Mick Foley är en av wrestlingvärldens coolaste killar. Med sina tre alter egon (Cactus Jack, Mankind och Dude Love) lät han sig konstant utsättas för mycket våldsamma fall, vilket har gett honom smeknamnet The Hardcore Legend.

 

Tiger Mask (Satoru Sayama)

Tiger Mask (Satoru Sayama) - Wrestling Tribute 2016

Tiger mask är en karaktär som har sin historia i japansk manga. Det har funnits sex olika Tiger mask, men originalet spelades av Satoru Sayama.

 

Shawn Michaels

Shawn Michaels debuterade det eminenta året 1984, och har sedan dess blivit en legend i wrestlingvärlden. Han har vunnit otaliga utmärkelser fram tills han pensionerades efter den ceremoniella förlusten mot the Undertaker.

 

Terry Funk

Terry Funk är verkligen vad man kan kalla gammal i gemet. Med över 50 år i branschen (1965 – 2016) är han en veteran bland veteranerna.

 

Randy Savage

Randy Savage, eller Macho man, har kallats för den bästa wrestlaren genom tiderna. Flamboyant och intensiv till tänderna och med coola catch phrases byggde han upp sin fan base, och det landade honom en lång karriär (1973 – 2005) i branschen. Tyvärr avled han hastigt 2011 efter en hjärtattack fick honom att köra av vägen.

 

 

Skrivet av Therese Wåtz

En biolog som vill känna sig invigd och därför alltid letar efter detaljer och dolda budskap. Älskar riktigt bra karaktärsbeskrivningar men hatar övertydlighet. Har även en förkärlek till Will Ferrell och tecknat.

Är du också onyanserad? Dela med dig.
bloglovin
Fler onyanserade inlägg