Senaste Kommentarer

 • Olof on Assholes off screen

  Intressant ämne. Svårt att överblicka. Vill vi ha en nolltolerans, eller var sätter vi gränsen? Ett sätt att lösa problemet,...
  Posted 26 juli, 2017
 • Johan Anderson on Dr Who – Alla tiders doktor

  Jag är ju lite rädd för att det med en stor dos nostalgi som jag kommer ihåg den, jag har...
  Posted 21 juli, 2017
 • Simon on Vi drevar på.

  Inte så konstigt att folk tycker till om någons tröja eller smink i det sammanhanget, det utesluter inte att man...
  Posted 21 juli, 2017
 • Lindman1 on Apornas Planet: Striden – Den grandiosa finalen

  Tack Petter! Det var mycket roligt att höra, det gjorde helt klart min dag. Jag suger åt mig berömmet likt...
  Posted 20 juli, 2017
 • Petter Stjernstedt on Apornas Planet: Striden – Den grandiosa finalen

  Hej, måste bara säga att du skriver mkt bra! Beskrivande, metaforiskt, inlevelsefullt. Vi skribenter (Kulturbloggen) måste stötta varandra. Och håller...
  Posted 19 juli, 2017

Top Commenters

Måndagslistan: Lysande wrestling!

Inlägg av Therese Wåtz den 26 juni 2017 i

Måndagslistan

mandagslistan

I fredags hade serien Glow premiär på Netflix. Den handlar om Ruth (Alison Brie), som är en kämpande skådespelare på 80-talet. Bakslag efter bakslag leder henne till slut till en audition för den kvinnliga wrestlingligan Glow.

Vi har sett lite av serien och gillar verkligen det vi ser. Stora frisyrer, fransar och kvinnokroppar i alla färger och storlekar. Och wrestling såklart!

I seriens ära har vi därför wrestling-tema på veckans Måndagslista, där vi nämner några av våra absoluta favoriter från wrestlingvärlden. Vilken är din favorit-karaktär?

 

Mick Foley

Mick Foley är en av wrestlingvärldens coolaste killar. Med sina tre alter egon (Cactus Jack, Mankind och Dude Love) lät han sig konstant utsättas för mycket våldsamma fall, vilket har gett honom smeknamnet The Hardcore Legend.

 

Tiger Mask (Satoru Sayama)

Tiger Mask (Satoru Sayama) - Wrestling Tribute 2016

Tiger mask är en karaktär som har sin historia i japansk manga. Det har funnits sex olika Tiger mask, men originalet spelades av Satoru Sayama.

 

Shawn Michaels

Shawn Michaels debuterade det eminenta året 1984, och har sedan dess blivit en legend i wrestlingvärlden. Han har vunnit otaliga utmärkelser fram tills han pensionerades efter den ceremoniella förlusten mot the Undertaker.

 

Terry Funk

Terry Funk är verkligen vad man kan kalla gammal i gemet. Med över 50 år i branschen (1965 – 2016) är han en veteran bland veteranerna.

 

Randy Savage

Randy Savage, eller Macho man, har kallats för den bästa wrestlaren genom tiderna. Flamboyant och intensiv till tänderna och med coola catch phrases byggde han upp sin fan base, och det landade honom en lång karriär (1973 – 2005) i branschen. Tyvärr avled han hastigt 2011 efter en hjärtattack fick honom att köra av vägen.

 

 

Skrivet av Therese Wåtz

En biolog som vill känna sig invigd och därför alltid letar efter detaljer och dolda budskap. Älskar riktigt bra karaktärsbeskrivningar men hatar övertydlighet. Har även en förkärlek till Will Ferrell och tecknat.

Är du också onyanserad? Dela med dig.
bloglovin
Fler onyanserade inlägg