Senaste Kommentarer

Top Commenters

Toalettscener som är skitsvåra att glömma

Inlägg av Jonas Derne den 19 november 2018 i

Måndagslistan

Idag är det Internationella toalettdagen minsann. Dagen syftar till att uppmärksamma de människor runtom i världen som lever utan toaletter och värdig hygien. Vilket ju givetvis är ett hedervärt syfte. Här på Onyanserat tar vi tillfället i akt och listar några minnesvärda scener i toalettmiljö. Det finns betydligt fler scener att välja, inte minst med allehanda kiss- och bajshumor. Har ni några andra favoriter?

Full Metal Jacket

Vincent D´Onofrio startade sin karriär med ett synnerligen fantastiskt porträtt av menige Pyle som en dag fick nog av den militära pennalismen. Numera kan man se D´Onofrio i exempelvis Daredevil där han gör det mycket bra som Wilson Fisk/Kingpin.

Bridesmaids

Med lite dålig kyckling i magen kan vad som helst hända. I en oemotståndlig scen i Bridesmaids börjar det invärtes bubbla ordentligt i bröllopsgänget med en kräks- och bajskavalkad som följd.

Trainspotting

Sannolikt hamnar knarkare oftare än andra i situationer där nöden inte har någon lag. Här får Ewan McGregor det ganska tveksamma nöjet att uppleva ”The worst toilet in Scotland”.

Reservoir Dogs

Mr. Orange (Tim Roth) drar till med en riktig rövarhistoria med toalettkoppling när han ska försöka övertyga gängledarna att han ska vara med på det kommande rånet.

Skrivet av Jonas Derne

Synthare och Arsenal-fan som bygger webbar till vardags. Föredrar intresseväckande dialog före explosioner, och gäspar vanligtvis när det blir för mycket action såvida det inte sker i rymden. Tycker Totoro är det gulligaste djuret som någonsin fångats på film.

Fler inlägg av Maila Jonas Derne
Är du också onyanserad? Dela med dig.
bloglovin
Fler onyanserade inlägg