Senaste Kommentarer

Top Commenters

Äntligen! Eller?

Inlägg av Christian Eklöw den 15 februari 2010 i

Nyheter

Nu är det på gång med en ny uppföljare till Ett päron till farsa. HomeAway har använt The Griswolds i en reklamkampanj som visades under Superbowl. Det finns även en 14 minuters kortfilm som är gjord i samband med detta. Nu tycker New Line/Warner Bros att det är hög tid för världen att få uppleva The Griswolds igen. De har anställt John Francis Dale och Jonathan M. Goldstein, två manusförfattare med en en del sunkiga tv-serier på meritlistan, för att skriva det nya manuset. Det ska tydligen handla om sonen till Chevy Chase och Beverly D’Angelo, Rusty Griswold. Det intressanta med det är att barnen har spelats av olika skådespelare i alla filmerna. Jag gissar att de tar chansen och ger Jonah Hill rollen som Rusty.

Jag älskade Ett päron till farsa, europatrippen var väl ok sen gick det åt skogen med julen och Las Vegas, men Chevy Chase är alltid Chevy Chase. Nu har jag sett den nya kortfilmen och är ganska övertygad om att detta kommer att gå åt helvete. Titta själva på den och bedöm om det håller idag.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=uIrf2a5JdnU[/youtube]


Skrivet av Christian Eklöw

Wannabe rockstjärna som älskar amerikansk independent och blir uttråkad av actionrullar. Önskar att jag hade fått regissera Knubbigt regn.

Är du också onyanserad? Dela med dig.
bloglovin
Fler onyanserade inlägg