Senaste Kommentarer

 • Olof on Assholes off screen

  Intressant ämne. Svårt att överblicka. Vill vi ha en nolltolerans, eller var sätter vi gränsen? Ett sätt att lösa problemet,...
  Posted 26 juli, 2017
 • Johan Anderson on Dr Who – Alla tiders doktor

  Jag är ju lite rädd för att det med en stor dos nostalgi som jag kommer ihåg den, jag har...
  Posted 21 juli, 2017
 • Simon on Vi drevar på.

  Inte så konstigt att folk tycker till om någons tröja eller smink i det sammanhanget, det utesluter inte att man...
  Posted 21 juli, 2017
 • Lindman1 on Apornas Planet: Striden – Den grandiosa finalen

  Tack Petter! Det var mycket roligt att höra, det gjorde helt klart min dag. Jag suger åt mig berömmet likt...
  Posted 20 juli, 2017
 • Petter Stjernstedt on Apornas Planet: Striden – Den grandiosa finalen

  Hej, måste bara säga att du skriver mkt bra! Beskrivande, metaforiskt, inlevelsefullt. Vi skribenter (Kulturbloggen) måste stötta varandra. Och håller...
  Posted 19 juli, 2017

Top Commenters

Body of Proof – Trailer

Inlägg av Måns Lindman den 21 mars 2011 i

Nyheter TV

"Med en tagline som denna är det svårt att misslyckas"

Upplever du följande symptom? Svårt att sova, dålig aptit, svettningar och en ständig tomhetskänsla inombords? Då behöver du en ny sjukhusserie!

En ny sjukhusserie? Ja, en ny sjukhusserie. Efter att ha plöjt igenom alla tillgängliga boxar med ”Scrubs”, ”House”, ”ER”, ”Chicago Hope” och ”Grey’s” slår abstinensen till skoningslöst mot din försvarslösa kropp och hjärnans belöningssystem behöver aktiveras igen.

The good news:

”Body of Proof” är en ny TV-serie från ABC. I huvudrollen ser vi Dana Delaney, mest känd som Katherine i ”Desperate Housewives”. Hon spelar här Megan Hunt, en toppkirurg som efter en svår bilolycka tvingas ta ett hyfsat kliv ner i karriären för att istället sadla om till rättsmedicinsk läkare och ägna sin tid åt att ta reda på varför döingen ligger där han ligger. Det kommer att gödslas med medicinska termer, röntgenplåtar och skalpeller. Serien känns på förhand som en skön blandning mellan ”Grey’s” och ”Bones”.

The bad news:

Serien börjar sändas i USA nu i mars men vill du vänta till svensk premiär så får du hålla tillgodo med reruns av ”Scrubs” ända till september.

Skrivet av Måns Lindman

Missförstådd kverulant, född i fel århundrade. Det finns inga gråzoner, allt är svart eller vitt, fast mest svart. Njuter av lidelse, yta och syntpop. Den vackraste komplimang jag fått är "subtilt hämndlysten och underbar."

Är du också onyanserad? Dela med dig.
bloglovin
 • Hasse

  Förlåt mig men… har inte Delaney en alldeles otroligt lång hals?!

 • Måns Lindman

  Det har du givetvis helt rätt i. Hon har ju gjort kirurgiska ingrepp och förmodligen handlar det om en neck lift… Nej, skämt och sido. Jag kollade upp fler bilder och visst har hon en väldigt lång hals.

Fler onyanserade inlägg