Senaste Kommentarer

Top Commenters

Body of Proof – Trailer

Inlägg av Måns Lindman den 21 mars 2011 i

Nyheter TV

"Med en tagline som denna är det svårt att misslyckas"

Upplever du följande symptom? Svårt att sova, dålig aptit, svettningar och en ständig tomhetskänsla inombords? Då behöver du en ny sjukhusserie!

En ny sjukhusserie? Ja, en ny sjukhusserie. Efter att ha plöjt igenom alla tillgängliga boxar med ”Scrubs”, ”House”, ”ER”, ”Chicago Hope” och ”Grey’s” slår abstinensen till skoningslöst mot din försvarslösa kropp och hjärnans belöningssystem behöver aktiveras igen.

The good news:

”Body of Proof” är en ny TV-serie från ABC. I huvudrollen ser vi Dana Delaney, mest känd som Katherine i ”Desperate Housewives”. Hon spelar här Megan Hunt, en toppkirurg som efter en svår bilolycka tvingas ta ett hyfsat kliv ner i karriären för att istället sadla om till rättsmedicinsk läkare och ägna sin tid åt att ta reda på varför döingen ligger där han ligger. Det kommer att gödslas med medicinska termer, röntgenplåtar och skalpeller. Serien känns på förhand som en skön blandning mellan ”Grey’s” och ”Bones”.

The bad news:

Serien börjar sändas i USA nu i mars men vill du vänta till svensk premiär så får du hålla tillgodo med reruns av ”Scrubs” ända till september.

Skrivet av Måns Lindman

Missförstådd kverulant, född i fel århundrade. Det finns inga gråzoner, allt är svart eller vitt, fast mest svart. Njuter av lidelse, yta och syntpop. Den vackraste komplimang jag fått är "subtilt hämndlysten och underbar."

Är du också onyanserad? Dela med dig.
bloglovin
  • Hasse

    Förlåt mig men… har inte Delaney en alldeles otroligt lång hals?!

  • Måns Lindman

    Det har du givetvis helt rätt i. Hon har ju gjort kirurgiska ingrepp och förmodligen handlar det om en neck lift… Nej, skämt och sido. Jag kollade upp fler bilder och visst har hon en väldigt lång hals.

Fler onyanserade inlägg