Senaste Kommentarer

Top Commenters

Första klippen från Green Lantern

Inlägg av Alexander Kantsjö den 3 april 2011 i

Filmklipp Nyheter

Det är väl knappast någon hemlighet att jag har en riktig ”mancrush” på Ryan Reynolds och det är något som jag fått lida smått för när jag träffat mina Stockholmsbaserade kollegor från Onyanserat. Jag står dock på mig och jag hävdar med bestämdhet att han är en av vår generations bästa komiska skådisar, med en nästintill felfri komisk tajming och en skönt ironiskt och avslappnad spelstil. Ändå så blev jag en aning skeptisk när jag hörde att han skulle spela huvudrollen i den kommande filmatiseringen av serien ”Green Lantern”, mest för att jag alltid tyckt att Green Lantern är en smula mesig som superhjälte, precis som Captain America.

I helgen har serietidningsmässan Wondercon huserat i San Francisco och igår så visades dom 9 första minuterna av filmen och fick ett rungande gensvar från fansen och serienördarna. Här är en förkortad version av nämnda minuter. Ta en titt och bestäm själv om du är sugen på ännu en superhjältefilm.

Den här sammanfattade versionen känns lite mer som en längre trailer än som dom första minuterna av filmen, men själv säger jag ändå bara ”Hell Yeah!”, vad säger du?

Skrivet av Alexander Kantsjö

En cineastisk allätare som framförallt slukar genrefilm och Tv-serier. Tycker att Leonardo Di caprio är på tok för överskattad och har en förkärlek för udda karaktärer. Skriver manus och drömmer om att sätta genrefilm på den svenska filmkartan. Vattuman och en smula laktosintolerant.

Är du också onyanserad? Dela med dig.
bloglovin
Fler onyanserade inlägg