Senaste Kommentarer

Top Commenters

Lilla britannien i TV:n.

Inlägg av Embla Sue Panova den 23 december 2013 i

Nyheter TV

cirkus1

Ni som läser mina texter vet vad jag känner för brittisk film och TV. För er som missat det kan jag bara säga: I FUCKING LOVE IT. Därför var det ju inte så lite glädje som spreds i kroppen när jag fick höra om en ny kanal med bara brittserier, som finns som tillval för oss med TiVo: Cirkus.

En playkanal med bara brittiska serier låter ju nästan lite väl bra för att vara sant för en sån som mig. Lite sådär som att hitta ett hus gjort av pepparkaka mitt i skogen – nåt måste väl ändå vara fishy, eller? Men svaret på frågan är faktiskt nej. Här får man hela serier med bara det bästa, som Whitechapel, Sherlock och Luther. Och även om kanalen än så länge inte har det mest enorma utbud jag sett är planerna att växa i kostymen och med lite tur blir det till och med för trångt för att knäppa om inte alltför lång tid.

Cirkus är en playkanal med on-the-go-val, vilket också känns i tiden – att kunna ta med och kolla var man vill är ju liksom en självklarhet när folk snor film och borde ju vara det även när man betalar för sig.

Sitter du med TiVo hemma kan det helt klart vara värt att kolla in om du vill ha en genväg rakt över till de brittiska öarna. Och om du tvekar kanske det kan vara värt att vänta till julafton – man vet ju aldrig vad tomten har i säcken.

Taggar:

Skrivet av Embla Sue Panova

Copywriter som älskar zombiefilm, superhjältar och nästan vad som helst från det brittiska imperiet. Är i princip uppvuxen på en biograf, men har inte fått särskilt förfinat smak av det. Här blir det alltså inga texter om svåra smalfilmer – om de inte kommer från britannien, förstås!

Är du också onyanserad? Dela med dig.
bloglovin
Fler onyanserade inlägg