Senaste Kommentarer

Top Commenters

Se 150 Troma-filmer helt gratis!

Inlägg av Måns Lindén den 5 september 2012 i

Nyheter

Troma

Vad har Carmen Electra, Billy Bob Thornton, Kevin Costner, Samuel L. Jackson, Vincent, D´Onofrio, Paul Sorvino, Trey Parker, Matt Stone och Oliver Stone gemensamt?

Alla har medverkat i filmer som producerats av filmbolaget Troma. LLoyd Kaufman och Michael Herz startade bolaget 1974 med ambitionen att generera mesta möjliga underhållning för minsta möjliga budget. De red på expolitation-vågen och vräkte ur sig filmer med titlar som Killer Condom, Tromeo & Juliet, Surfer Nazis Must Die, Redneck Zombies samt den ganska framgångsrika Toxic Avenger. Ofta återvände man rekvisita och spelade in ett par filmer parallellt för att spara pengar. Troma har med åren nästan blivit en egen genre och har en hängiven skara fans, inte minst Quentin Tarantino som ofta nämner Troma som en stor inspirationskälla.

Nu har du chansen att bekanta dig med Tromas egensinniga universum. Bolaget har nämligen släppt 150 titlar alldeles gratis på deras YouTube-kanal som finns HÄR

Så ta chansen!

Varför inte inleda med Trey Parker och Matt Stones minst sagt underhållande film Cannibal – the Musical!

Skrivet av Måns Lindén

Gillar rockmusik, konfetti och kulörta lyktor. Tittar gärna på premiumkanalernas serieutbud, skräckfilm och amerikansk independent. Medverkar med jämna mellanrum i Sveriges Radios PP3 med den föga blygsamma titeln "filmexpert".

Är du också onyanserad? Dela med dig.
bloglovin
Fler onyanserade inlägg