Senaste Kommentarer

Top Commenters

BREAKING NEWS! Exklusiva klipp från Zon 261!

Inlägg av Embla Sue Panova den 3 februari 2014 i

Nyheter

jonaszon1

Jag har alltid varit löjligt förtjust i skräck. Och jag är liksom både kräsen och finsmakare på samma gång. Jag kan älska B-filmer med halvtaskiga effekter samtidigt som jag stör ihjäl mig på exempelvis superhyllade Walking Dead som jag inte tycker håller måttet. Det finns liksom två familjer: skiten som är en gren inom genren och det grymma som är en annan.

Var svenska Zon 261 hamnar på skalan tycker jag, efter att ha sett de här klippen, inte att det råder någon tvekan om. Det är inte min mening att dissa svensk film, men att det skulle kunna se riktigt såhär fläskigt ut, det trodde jag faktiskt inte. Det verkar inte behövas en enda ursäkt som att vi är ett litet land knapp budget eller att vi har mindre möjlighet att göra specialeffekter såsom amerikanarna. Det här lovar så mycket gott att jag nu får ställa klockan på nedräkning inför att hela filmen släpps. Eller vad tycker ni?

Zon 261 beräknas komma i höst. Vi tackar gänget bakom produktionen för möjligheten att ta en tjuvtitt. Tack Thabo!

Taggar:

Skrivet av Embla Sue Panova

Copywriter som älskar zombiefilm, superhjältar och nästan vad som helst från det brittiska imperiet. Är i princip uppvuxen på en biograf, men har inte fått särskilt förfinat smak av det. Här blir det alltså inga texter om svåra smalfilmer – om de inte kommer från britannien, förstås!

Är du också onyanserad? Dela med dig.
bloglovin
 • Johan

  Ser iof mycket sämre ut än den tidiga teasern som dök upp för ett par år sen. Men den som lever får se 🙂

 • Alexander Kantsjö

  Jag tycker att det ser likvärdigt eller till och med bättre ut än teasern. Jag blir alldeles varm i hjärtat när jag ser att vi faktiskt kan göra något sådant här i Sverige, något som känns och ser fantastiskt ut till och med på internationell nivå. Jag ser fram emot det här som fan!

 • Johan

  Ja alltså jag motsätter mig verkligen inte konceptet i sig! Jag har länge tyckt att svensk film, sen typ Bo Arne Vibenius härjade på 70-talet, vart extremt tråkig. Jag är i alla fall jävligt trött på svenska drama-komedier. Jämför man med våra grannländer som producerat ett antal schyssta genrefilmer senaste åren (typ Trolljägaren, finska Rare Exports m.fl) så framstår Sverige som väldigt mycket mellanmjölk. Vittra var väl i ärlighetens namn inge vidare men jag gillar försöket, och jag hoppas att Zon 261 blir riktigt bra. Dock vidhåller jag vid att jag tycker teasern såg mer intressant ut än de här senaste klippen 🙂

 • Thabo

  Det finns ett antal scener som är bättre en den teasern som vi gjorde år 2010, men vi kan ju inte lägga upp allt samtidigt eller hur. Håll ut please och gå och se filmen som kommer inom kort. Det finns nog möjlighet att lägga upp lite fler klipp snart för dom som är extra monster törstiga.

Fler onyanserade inlägg