Senaste Kommentarer

Top Commenters

Abraham Lincoln Vs Zombies – Trailer

Inlägg av Alexander Kantsjö den 20 juni 2012 i

Onyanserat

Det amerikanska produktionsbolaget The Asylum har i flera år gjort sig en hacka på att göra B-filmer som har en nästan identisk titel och en snarlik handling som flera storfilmer. Med titlar som ”Transmorphers” (Transformers), ”I Am Omega” (I Am Legend), ”The Day The Earth Stopped” (behöver jag ens nämna originalet) och ”Paranormal Entity” har dom åkt snålskjuts på boxoffice-filmerna. Med minimal budget och produktionstid så hinner dom dessutom oftast före sina större, dyrare och långsammare förebilder. Nu har dom gjort det igen! Om ni har missat trailern Timur Bekmambetovs actionrökare ”Abraham Lincoln – Vampire Hunter” så kan in se den här, och här nedan kan ni se The Asylums version av den forna presidentens hemliga liv i ”Abraham Lincoln vs. Zombies”.

Ja vad ska man säga? Som blodskvättande B-rulle så kan det kanske gå hem hos den skara som fröjdas åt dåliga effekter, skådespelare och manus men för oss andra så kan det nog bara stavas ”fiasko”. Själv väntar jag med spänning på ” the real deal” som har Sverigepremiär i Juli. Här har ni ett axplock från The Asylums ohöljda plagiat.

 

Skrivet av Alexander Kantsjö

En cineastisk allätare som framförallt slukar genrefilm och Tv-serier. Tycker att Leonardo Di caprio är på tok för överskattad och har en förkärlek för udda karaktärer. Skriver manus och drömmer om att sätta genrefilm på den svenska filmkartan. Vattuman och en smula laktosintolerant.

Är du också onyanserad? Dela med dig.
bloglovin
Fler onyanserade inlägg