Senaste Kommentarer

Top Commenters

Årets Bästa & Sämsta 2011 – Christopher

Inlägg av cpanov den 31 december 2011 i

Onyanserat

BÄSTA FILM

Upside down (Recension)

Fantastisk dokumentär om skivbolaget Creation. Uppgången, storhetstiden och fallet. Otroligt intressant, lärorikt och Alan McGee. Denna urkraft som hittade Oasis och Primal scream och skapade ett imperium med kroppen full av olagliga ”vitaminer”. Noel Gallagher bjuder på smugness deluxe och bättre soundtrack får du leta efter.

Tintin Äventyr – Enhörningens hemlighet (Recension)

Plötsligt blev jag barn igen och ville stanna så. Det måste vara ett bra betyg. Slår du upp Matiné i ett uppslagsverk så ska det finnas en bild från filmen där, det anser jag vara rimligt. Jag ska försöka styra upp det.

The Trip (Recension)

Tänk er följande. Du ska pitcha en filmidé för en pengasugen producent. Pitchen börjar:

-Den här filmen ska handla om två män som gnabbas och hatälskar varandra. Dom reser runt och ska recensera fina restauranger och dom är jävligt bra på att imitera Michael Caine. Vad säger du? Ska vi filma?

– Dra åt helvete.

Som tur är så vågade någon göra filmen ändå. Ett mästerverk om ingenting.

X-men First Class (Recension)

Jag har aldrig varit en serietidningskille. Jag har aldrig fått gåshud av när Hulken blir grön eller förstått hur Tobey Maguire är perfekt som Peter Parker. Därför är det extra kul att få utnämna X-Men First Class till den bästa serietidningsfilmen någonsin och en av årets mest underhållande filmer. Michael Fassbender och James Mcavoy får jag gåshud av.

Water For Elephants (Recension)

Jag kanske är den enda i hela världen (inga Twilightfans inkluderade) som tycker Water For Elephants är en fantastisk film. Är det min cirkusådra? Är det miljöerna eller är det Christoph Waltz ondska? Jag vet verkligen inte. Det jag däremot kan svara på är att jag grät Kungsgatan fram till Hötorgets tunnelbana. Om inte det är ett bra betyg så säg?

BÄSTA TV

Dexter (Säsong 6)

Jag kan inte minnas en serie som hållt samma klass i hela sex säsonger! Dexter Morgan gör mig aldrig besviken. Ni som sett sista avsnittet av säsongen måste likt mig haft svårt att koncentrera er på julmiddagen och klapparna samtidigt som ni postat och sökt på diverse Dexter forum för att se vad andra fans tror kommer hända efter att…

American Horror Story

Den första skräckserien är producerad! Skaparen av Nip Tuck har lyckats igen. Jessica Lange är så hård och bra som granne till huset som Gud glömde. Det är otäckt, bisarrt och otroligt bra skrivet. Dylan McDermott är pressad i alla avsnitt. Bara så ni vet.

Shark Tank

Dragons Den från USA. Ni vet vad man säger: Allting är lite större och lite bättre i Amerika.

This is England 86

Som Christian redan informerat om så sändes den 2011 till Sverige och måste därför vara med. Det är brittisk diskbänksrealism när den är som bäst. Det är underbart att återse alla ”vänner” från långfilmen igen. Woody vill jag bli kompis med på riktigt. Vänskap, ångest, glädje och det osar fish and chips genom tv:n. Jag fyller mina lungor. Det måste du med göra.

This is England 88

Bäcksvart. Fish and chipsen luktar bränt. Vad bra man har det ändå.

SÄMSTA FILM

Poppers Pingviner (Recension)

Jim Carrey är polare med pingviner. Gud så tokigt!

Reel Steel (Recension)

Hugh Jackman coachar robotar! Gud så mycket framtid!

Tower Heist (Recension)

Eddie Murphy försöker stjäla pensionspengar och skrattar inåt! Gud så roligt!

Scream 4 (Recension)

Neve Campbell är jagad igen! Gud så ironiskt!

Never Let Me Go (Recension)

Sci fi med romantisk drama! Gud så FRÄSCHT.

SÄMSTA TV

Idol

”Vi tar en paus” sa tv4 efter årets omgång. Ni vet vad ”ta en paus” betyder va? Jag hoppas bara tv4 förstår innebörden med.

Fångarna På Fortet

Låt mig citera: I maffiafilmer när någon just blivit misshandlad till döds fortsätter ofta gärningsmannen (tänk Joe Pesci) slå och sparka till någon rycker bort personen och skriker – ”det räcker! Han är död! Det räcker!” Tänk er nu en tv producent som sparkar och slår på Fångarna på fortet- Det ska sparkas till sista droppen. Skillnaden är att ingen drar bort honom från liket.

Slutligen:

Jag vet. Jag har försökt släppa greppet om agent 007. Men jag måste erkänna att jag ser fram emot Skyfall. Jag tycker det ska bli intressant att se vad Dorsin gjort med The Office. Jag hoppas att Äkta Människor blir en fantastisk serie och jag fortsätter hoppas på att Midnight Run 2 får klartecken att sparka igång.

 

Skrivet av cpanov

Fler inlägg av Maila cpanov
Är du också onyanserad? Dela med dig.
bloglovin
Fler onyanserade inlägg