Senaste Kommentarer

Top Commenters

After Earth – Trailer

Inlägg av Alexander Kantsjö den 11 december 2012 i

Onyanserat

Enligt mig så har M. Night Shyamalan gjort EN bra film, Det Sjätte Sinnet, och har sedan dess hävt ut sig mer eller mindre ren och skär smörja där han hela tiden försökt återskapa den otroliga sluttvisten som den hade. Det har resulterat i vad jag anser är några av filmhistoriens mest krystade vändpunkter. Jag har gått och väntat på beskedet att han är färdig i branschen men uppenbarligen så hoppas producenterna på att han någon gång ska kunna göra om braksuccén… eller så är jag kanske bara ensam om att ogilla allt han gjort efter ”Det Sjätte Sinnet”. Nu har han i alla fall fått ytterligare en chans och den här gången är den Sci-Fi som gäller. Det som talar för att det kan bli bättre än tidigare är att inga mindre än Will Smith och hans son Jaden spelar huvudrollerna. Herr Smith har ju stått för en och annan kassako genom åren.

”Efter en kraschlandning tvingas far och son att kämpa för sin överlevnad på en planet som evakuerades av mänskligheten för över 1000 år sedan”.

Det här ser faktiskt ganska intressant ut och om bara Shyamalan undviker sina tafatta försök att chocka biopubliken med oväntade vändningar och i stället bara fokuserar på att berätta en rak och tydlig historia så kan det nog bli riktigt bra. Jag älskar Sci-Fi, har en mindre mancrush på Smith och premissen är enkel men intressant. Säg gärna vad ni tycker.

Skrivet av Alexander Kantsjö

En cineastisk allätare som framförallt slukar genrefilm och Tv-serier. Tycker att Leonardo Di caprio är på tok för överskattad och har en förkärlek för udda karaktärer. Skriver manus och drömmer om att sätta genrefilm på den svenska filmkartan. Vattuman och en smula laktosintolerant.

Är du också onyanserad? Dela med dig.
bloglovin
Fler onyanserade inlägg