Senaste Kommentarer

Top Commenters

Ett tips i all välmening

Inlägg av Embla Sue Panova den 8 oktober 2016 i

Onyanserat

kjelles-tavelresa

För dig som såg när Filip och Fredrik fick besök av Kjell Bergqvist i veckan är det inga nyheter att han tillsammans med konstnären Emil Grönholm säljer tavlor föreställande kändisar för att rädda barn i Thailand från att drunkna. I Thailand drunknar annars sju barn om dagen.

Kjell Bergqvist har lämnat skådespeleriet bakom sig och använder sin tid åt välgörenhet. Han jobbar aktivt mot rasism, hjälper nyanlända att läsa och när han sticker till Thailand ligger han inte vid poolen med en drink – han hjälper till där med.

filip-fredrik

Emil, konstnären som har teamat upp med Kjelle, målade en fantastisk bild av Filip och Fredrik på plats i studion och det finns även en magisk tavla på Morran att buda på för den som vill. Vi på Onyanserat tycker att tavlorna fortfarande är på skam för billiga så vi vill gärna hjälpa Kjelle att sprida sin goda sak. Du hittar hand Facebookgrupp HÄR och det är också där auktionerna hålls. Gå in och buda du med, och har du redan väggarna fulla med awsome konst kan du alltid bara sprida sidan och hjälpa en gammal skådis att förbättra världen en smula.


Skrivet av Embla Sue Panova

Copywriter som älskar zombiefilm, superhjältar och nästan vad som helst från det brittiska imperiet. Är i princip uppvuxen på en biograf, men har inte fått särskilt förfinat smak av det. Här blir det alltså inga texter om svåra smalfilmer – om de inte kommer från britannien, förstås!

Är du också onyanserad? Dela med dig.
bloglovin
Fler onyanserade inlägg