Senaste Kommentarer

Top Commenters

Fotbollsyra!

Inlägg av Embla Sue Panova den 17 juli 2013 i

Onyanserat

fotboll

Ingen har väl missat att fotbolls-EM pågår för fullt? Men för er som vill ha ännu mer gräsfläckar och blodsmak mellan matcherna listar vi våra topp 3 bästa fotbollsfilmer genom tiderna! Fram med chips och öl och gör dig redo för avspark!

1. Skruva den som Beckham. I Skruva Den Som Beckham från 2002 får vi träffa Jess som inget hellre vill än att joxa med trasan, men har helt andra krav på sig hemifrån.

2. Mean Machine. En ny version av gamla Benknäckargänget, den här gången med Vinnie Jones, Danny Dyer och Jason Statham på plan. Ett gäng dömda brottslingar sätter ihop ett eget fotbollslag och sätter hårt mot hårt gentemot vakterna.

3. Green Street Hooligans. Okej, allt kan inte bara handla om feelgod – vi måste förstås lista en film om sportens baksida – fansen. I Green Street Hooligans får vi se något som börjar som ett ”intresse” spåra ut fullständigt. Ni känner igen Elijah Wood och Charlie Hunnam.

Skrivet av Embla Sue Panova

Copywriter som älskar zombiefilm, superhjältar och nästan vad som helst från det brittiska imperiet. Är i princip uppvuxen på en biograf, men har inte fått särskilt förfinat smak av det. Här blir det alltså inga texter om svåra smalfilmer – om de inte kommer från britannien, förstås!

Är du också onyanserad? Dela med dig.
bloglovin
Fler onyanserade inlägg