Senaste Kommentarer

Top Commenters

Galapremiär för ”riktig” publik!

Inlägg av cpanov den 2 december 2012 i

Onyanserat

”Film ska göras för publiken”. Jag anser det som en självklarhet. Andra tycker att film ska vara som en svårtydd tavla och dom som fattar, fattar (ingen nämnd ingen glömd).

Den 14 december har filmen The We and the I av Michel Gondry (Eternal Sunshine of the Spotless Mind, The Science of Sleep, The Green Hornet) premiär. Filmen handlar om gruppdynamiken bland de ungdomar som varje dag möts på samma skolbuss. På skolans examensdag, då de en efter en kliver av bussen för sista gången, har vi lärt känna dessa ungdomars kärlekar, konflikter, förtvivlan och hopp. Filmen ger en träffsäker inblick i tonårsliv i Bronx, New York.

NonStop Entertainment kommer ha galapremiär för filmen:

Den 6 december rullas röda mattan ut för galapremiären av Michel Gondrys The We and the I. Men istället för Rigoletto är platsen ungdomshuset Reactor i Husby, och de inbjudna är ungdomar från trakten. Green Hornet-regissörens senaste film handlar om ett gäng ungdomar i Bronx och har svensk biopremiär 14 december.

Tillsammans med NonStop Entertainment bjuder Reactor in nya och gamla besökare till en exklusiv galapremiär för Michel Gondrys senaste film The We and the I. Alla ungdomar 16-20 år är välkomna, lokalen rymmer upp till 100 personer.
Reactor har funnits i sju år, har alltid generösa öppettider och erbjuder allt från workshops till fotbollskvällar och filmvisningar för Husbys ungdomar.

Galapremiär för The We and the I
Plats: Ungdomshuset Reactor i Husby
Tid: 6 december kl 20.00
Dryck och tilltugg serveras, välkommen du som är 16-20 år

Jag hoppas att NonStop har startat något som andra kan följa. Galapremiärer för folk som filmen är riktad till och som faktiskt har något att få ut av det, och inte bara är där för snittarna (ingen nämnd, ingen glömd) och Goodiebagsen (jag).

Skrivet av cpanov

Fler inlägg av Maila cpanov
Är du också onyanserad? Dela med dig.
bloglovin
Fler onyanserade inlägg