Senaste Kommentarer

Top Commenters

Hardchorus – en film med hjärta

Inlägg av Måns Lindén den 16 februari 2010 i

Onyanserat


I samband med Alla Hjärtans Dag släppte Puma en film som jag gillar skarpt. Byrån Droga5 har skapat ett koncept som bygger på den passion som alla vet att engelska supporters känner för sina lag. Att låta stenhårda huliganer få utlopp för sina känslor genom en sång istället för i slagsmålet efter matchen är väl något som alla (utom möjligen de som håller på Millwall) kan sympatisera med? Castingen är fantastiskt väl genomförd och den egentligen ganska fåniga låten har väl aldrig låtit bättre?

http://www.pumahardchorus.com/


Skrivet av Måns Lindén

Gillar rockmusik, konfetti och kulörta lyktor. Tittar gärna på premiumkanalernas serieutbud, skräckfilm och amerikansk independent. Medverkar med jämna mellanrum i Sveriges Radios PP3 med den föga blygsamma titeln "filmexpert".

Är du också onyanserad? Dela med dig.
bloglovin
  • Den e verkligen helt briljant!!! Miiiiiiiiiiii

  • Och tillägas ska att jag smälte som Bregott i solsken och inte tänkte en tanke på efterspelet som väntar i Bermondsey den 13:e mars…..men så är jag ngt så ovanligt som en "lover not a fighter" även om jag e Millwall supporter. no one likes us, we dont care. We r Millwall super Millwall from The Den. Miiiiiiiiii

Fler onyanserade inlägg