Senaste Kommentarer

Top Commenters

Interstellar – Trailer

Inlägg av Måns Lindman den 31 juli 2014 i

Onyanserat

Interstellar3

Paramount Pictures har precis släppt en ny trailer för Christopher Nolan’s kommande sci-fi Interstellar. Man kan inte låta bli att imponeras av rollistan som förutom Matthew McConaughey i huvudrollen kan ståta med namn som Anne Hathaway, Jessica Chastain, Casey Affleck, Michael Cain, John Lithgow och Matt Damon. Lägg där till Mr. Nolan’s blytunga CV och förväntningarna var höga redan från början. Tidigare trailers har inte visat särskilt mycket av själva rymdresan vilket givetvis ytterligare skruvat upp förväntningarna men nu är alltså den tredje trailern här och med den kommer också gåshuden. Jag älskar hur filmen är optimistisk till fortsatt mänskligt liv utanför Jorden, då det inte är särskilt troligt att vi kommer att kunna leva här i århundraden framöver och att Nolan sin vana trogen verkar ha valt kalla och dämpade färger ger filmen en mer ståtlig och pompös estetik än vad vi normalt ser i genren.

Det är inte mycket som har avslöjats kring storyn men det vi vet är att Interstellar kretsar kring en grupp forskare som upptäcker att de med hjälp av ett maskhål kan färdas genom tid och rum. Eller för att citera William Shatner ”To boldly go where no man has gone before”.

Det här är helt klart årets mest efterlängtade film för min del och jag undrar om inte Interstellar kan bli vår tids 2001? Jo, jag tror faktiskt det.

UPPDATERING : Den tidigare så hemliga trailern finns nu att åtnjuta för gemene man på Youtube:

Interstellar har svensk biopremiär 7 november

 

Skrivet av Måns Lindman

Missförstådd kverulant, född i fel århundrade. Det finns inga gråzoner, allt är svart eller vitt, fast mest svart. Njuter av lidelse, yta och syntpop. Den vackraste komplimang jag fått är "subtilt hämndlysten och underbar."

Är du också onyanserad? Dela med dig.
bloglovin
 • Ingrid

  Matthew McConaugheys röst! Hoyte van Hoytemas foto! Hans Zimmers musik! Jag längtar orimligt mycket efter denna film.

 • Buck Spender

  Hur skriver man in koden?

 • Lindman1

  Den verkar dessvärre vara helt stängd nu. Vi skall se om vi fortfarande kan få tillgång till trailern på annat sätt.

 • Ed A

  Nu har vi slängt in trailern ovan – ta en titt om du inte redan gjort det!

Fler onyanserade inlägg