Senaste Kommentarer

Top Commenters

Missing In Action – Del 2

Inlägg av cpanov den 2 november 2010 i

Onyanserat

I Onyanserats begynnelse gjorde jag ett inlägg som hette Missing In Action. Det handlade om skådespelare som en gång i tiden var IT, men som nu helt försvunnit från den filmiska himlen. Här är några andra som jag ligger sömnlös för.

Julia Roberts? Nej.

Julia Ormond: Kvinnan som spåddes att bli nästa Julia Roberts. Jag tyckte att hon var vacker och… nja inte så mycket mer. Mitt största problem var att hon kändes kylig. Det fanns ingen värme. Bille August höll med mig och castade Julia i Fröken Smillas känsla för snö. En passande roll. Inte för karriären dock. Numera spelar hon på bakgården som kallas CSI: NY.

Sjukt lagom.

Chris O´Donnell: I mitten av 90:talet totaldominerade denna lättochlagom-man i alla filmer. Han var Robin (Batmans polare), Gene Hackmans advokat, Al Pacinos vårdare, musketör och bergsbestigare med Isabella Scorupco. Idag är han ”charmig” snut i NCIS: LOS ANGELES.

Phat.

Chris Tucker: Rush Hour 3 kom för tre år sedan. Chris har sedan dess gjort två saker: 1. Ställt upp på försvarets sida i rättegången mot Michael Jackson. 2. Det syns på bilden.

Skrivet av cpanov

Fler inlägg av Maila cpanov
Är du också onyanserad? Dela med dig.
bloglovin
Fler onyanserade inlägg