Senaste Kommentarer

Top Commenters

Monsters of Film – Tävling!

Inlägg av Måns Lindén den 26 oktober 2015 i

Onyanserat

HELLIONS_1

Hellions

 

Mörkret har dragit in över vår stad – höstens vässar sina klor och lämnar snart över stafettpinnen till Kung Bore. En vän i kylan är tveklöst den supertrevliga festivalen Monsters of Film. Mellan 27 oktober –  1 november kommer 36 mäktiga filmer visas som garanterat inte går upp någon annanstans. Det vill ni inte missa.

Vi på Onyanserat tycker att fler borde upptäcka denna pärla till festival och tänkte därför ge tre personer chansen att gå på Halloween-night den 31 oktober. Alldeles gratis! För såna är vi!

Filmerna som visas är Hellions, Knock Knock och Night Fare. Alla visas i följd på en och samma biograf så det är bara att sjunka ner i fåtöljen och ge sig hän. HÄR kan ni läsa mer om respektive film.

Det enda du behöver göra är att komma på en riktigt krystad motivering varför just DU ska få en biljett. Maila mans@onyanserat.se senast fredag 30 oktober.

Lycka till! Vi ses i mörkret.

Skrivet av Måns Lindén

Gillar rockmusik, konfetti och kulörta lyktor. Tittar gärna på premiumkanalernas serieutbud, skräckfilm och amerikansk independent. Medverkar med jämna mellanrum i Sveriges Radios PP3 med den föga blygsamma titeln "filmexpert".

Är du också onyanserad? Dela med dig.
bloglovin
Fler onyanserade inlägg