Senaste Kommentarer

Top Commenters

När en skådespelare berör – på riktigt.

Inlägg av Embla Sue Panova den 23 september 2014 i

Onyanserat

emmawatson

Idag har knappast någons Facebook-feed saknat en länk till det här klippet: där Emma Watson (Hermonie i Harry Potter) håller ett tal om feminism. Det är många som den senaste tiden, inför valet speciellt, har försökt formulera sig för att skapa en förståelse för frågan om vad feminism är och varför vi ALLA har nytta av den. Men enligt min mening har ingen lyckats så bra som hon.

Så alla ni som tycker feminism är en galen och radikal idé av manshatande kvinnor, ta några minuter och lyssna. Det är nämligen det här, och ingenting annat, det handlar om. Reagan och Schwartzenegger var ju inga bra kandidater, men kanske är det där med att ha en skådis som politiker inte så dumt ändå. Emma får i alla fall min röst!

Skrivet av Embla Sue Panova

Copywriter som älskar zombiefilm, superhjältar och nästan vad som helst från det brittiska imperiet. Är i princip uppvuxen på en biograf, men har inte fått särskilt förfinat smak av det. Här blir det alltså inga texter om svåra smalfilmer – om de inte kommer från britannien, förstås!

Är du också onyanserad? Dela med dig.
bloglovin
Fler onyanserade inlägg