Senaste Kommentarer

Top Commenters

Om Woody eller Wes skulle regissera Star Wars

Inlägg av Ingrid Forsberg den 20 november 2012 i

Onyanserat

Som antagligen absolut ingen har missat så har ju Walt Disney köpt upp George Lucas företag Lucasfilm, och därmed rättigheterna till varumärket Star Wars. Eftersom det samtidigt flaggades för att en helt ny Star Wars-trilogi också ska produceras går nu spekulationerna varma kring vem som egentligen ska få äran att regissera dessa uppföljare. För någon vecka sedan annonserades att manusförfattare till den första filmen, som beräknas få premiär 2015, blir Michael Arndt, som vann en Oscar för sitt manus till Little Miss Sunshine och nominerades för manuset till Toy Story 3. Men, som sagt, ännu ingen regissör klar!

Men Conan O’Brien och hans Team Coco har tagit spekulerandet ett ambitiöst steg längre och helt enkelt producerat sex exempel på hur det skulle kunna se ut om vissa namnkunniga, men i ärlighetens namn rätt osannolika, regissörer fick uppdraget. Mycket träffsäkert! Min favorit är nog Wes Anderson-versionen, där Han Solo pratar på den omisskännliga Owen Wilson-dialekten, och Woody Allen-versionen med en neurotisk R2-D2 i hornbågade glasögon. Men alla är roliga, så kolla in dem!

Skrivet av Ingrid Forsberg

Gillar mat, handarbete och vampyrer. Får gåshud av introt till HBO-serien Angels in America och när Billy Elliott dansar sin argdans till ”A town called Malice”. Är stammis på Göteborgs Filmfestival och planerar att i framtiden även bli det i Cannes.

Är du också onyanserad? Dela med dig.
bloglovin
Fler onyanserade inlägg