Senaste Kommentarer

Top Commenters

Onyanserats Bloopers Måndag

Inlägg av Alexander Kantsjö den 7 mars 2011 i

Onyanserat

Då är det äntligen måndag igen och en ny vecka har börjat! ”Usch och fy” kanske många av er säger, ”ännu en seg arbetsvecka!” men ”HURRA!” säger vi här på Onyanserat för då är det ju så klart dags att skratta in veckan med lite lugna bloopers.

För att vi känner oss extra givmilda och på gott humör eftersom våren verkar vara på antågande… eller i alla fall har gett oss ett ganska upphetsande förspel… så vi får ni idag 2 för 1! Den första är en klassisk ”blooper-reel” och kommer från den sköna komedin ”Forgetting Sarah Marshall” och den andra är en såkallad ”Line-o-rama”, ett ihopklipp av improviserade repliker, från ”Talladega Nights”. Håll till godo och ha en underbar vecka!

NÄMEN VÄNTA! Det är HEEEELT sjukt! Ni får hela 3 för 1 idag! Vi måste vara galna! På köpet får ni även den här tvärgrymma Line-o-raman från ”Talladega Nights” med sönerna Walker och Texas Ranger!

Skrivet av Alexander Kantsjö

En cineastisk allätare som framförallt slukar genrefilm och Tv-serier. Tycker att Leonardo Di caprio är på tok för överskattad och har en förkärlek för udda karaktärer. Skriver manus och drömmer om att sätta genrefilm på den svenska filmkartan. Vattuman och en smula laktosintolerant.

Är du också onyanserad? Dela med dig.
bloglovin
Fler onyanserade inlägg