Senaste Kommentarer

Top Commenters

Onyanserats Julkalender – Lucka 24!

Inlägg av Embla Sue Panova den 24 december 2013 i

Onyanserat

Onyanserats-julkalender
Ho-ho-ho! Det är julafton vilket betyder att vi kommit till sista luckan i vår kalender. Och precis som sig bör i en bra kalender har vi sparat det bästa till sist!
I lucka 24 döljer sig ett års gratis TiVo Max från ComHem, med lån av box samt den nya kanalen Cirkus som bara visar brittiska serier! Du som tävlar behöver antingen bo i ett ComHem-hus som kan ansluta till TiVo – annars kan du givetvis ge bort din vinst till en vän (som du kommer spendera mycket tid hos det närmaste året).
FRÅGA: Miranda i Sex and the City älskar sin TiVo, men vilken är TV-serien TiVo tipsat henne om och som hon bara inte kan få nog av att se? Maila embla@onyanserat.se ditt svar.
Mer om vinsten:
TiVo har funnits i USA i åratal och går nu äntligen att få via ComHem. TiVo är som en kompis som vet precis vilka program du skulle gilla och som stannar hemma och spelar in dem medan du är ute och gör annat.
Med TiVo kan då både ställa in inspelningar av enskilda program eller hela serier, lägga in nyckelord för inspelning (exempelvis ”Brad Pitt” eller ”skräck”) och så får du förstås överraskningstips från TiVo inspelade, beroende på vad du brukar gilla att titta på. Boxens hårddisk rymmer 1TB, vilket betyder ungefär 500 timmars tittande. Med TiVo får du inte mer TV – du får mer bra TV.
TiVo Max är ComHems största kanalpaket med mängder av kanaler för dig som älskar film och TV. Läs mer här: https://www.comhem.se/tv/tv-abonnemang/tivo-max-37694
Appen TiVoToGo ge dig hela ditt kanalutbud, med upp till 64 kanaler, som du kan titta på när och var du vill. Du kan också styra din TiVo därhemma och sköta inspelningar på distans!
Cirkus är en ny kanal som finns för dig som har TiVo. Här hittar du hela säsonger av de bästa brittiska serierna och miniserier. Ett måste för dig som, precis som jag, tycker att det är britterna som gör det bäst. Läs mer här: https://www.comhem.se/upptack/nyheter/cirkus-49318
God Jul, kära läsare!
PS: Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren, och allt det där ni vet.

Skrivet av Embla Sue Panova

Copywriter som älskar zombiefilm, superhjältar och nästan vad som helst från det brittiska imperiet. Är i princip uppvuxen på en biograf, men har inte fått särskilt förfinat smak av det. Här blir det alltså inga texter om svåra smalfilmer – om de inte kommer från britannien, förstås!

Är du också onyanserad? Dela med dig.
bloglovin
Fler onyanserade inlägg