Senaste Kommentarer

Top Commenters

Onyanserat möter Måns Nathanaelsson!

Inlägg av Embla Sue Panova den 15 december 2013 i

Onyanserat

jonas

masklös.

Ikväll visas tredje avsnittet av Äkta Människor på SVT och Onyanserat har tagit ett snack med Måns Nathanaelsson, som spelar Jonas i serien.

Onyanserat: Hej Måns! Du spelar  en av våra favoritkaraktärer i serien: Jonas, som gick ifrån att vara en hal säljare till att bli en pressad och bitter karl i mask – hur var du tvungen att förändra din inställning till honom?

Måns: Inställningen har nog varit densamma, men den aggressiva energin som användes till att sälja hubotar blev istället en kraftig bitterhet och ett driv att hitta tillbaka till det livet han hade innan olyckan.

Onyanserat: Ansiktet är ju en stor del av en skådespelares uttryck – hur ändrades ditt skådespel när du spelade största delen med mask?

Måns: Det var verkligen en osäker mark när ens ansiktsuttryck förminskades till mun och ögon. Men energin fick ligga mer i kroppsspråket och rösten, samtidigt som ögonen förhoppningsvis syntes. Men grymt spännande och utvecklande, även om det fanns stunder då jag var osäker på om det syntes något överhuvudtaget. Om jag bara var en blå blobb med käpp.

Onyanserat: Vad är det bästa och sämsta med Jonas, tycker du?

Måns: Det bästa skulle väl vara hans drivkraft, det sämsta att han skiter i alla andra så länge han får som han vill.

Onyanserat: Vilka sidor hos dig känner du igen hos honom?

Måns: Jag har nog likheter med hans drivkraft.

Onyanserat: Vad händer nu – var kan vi se dig härnäst?

Måns: Just nu är det Äkta människor såklart, men annars är det saker som antagligen kommer hända inom den närmsta tiden, dock inga grejer jag kan prata om än. Men just nu skriver jag sketcher till ett kommande humorprogram på kanal 5 som heter Äntligen helg.

Äkta Människor visas på SVT1 söndagar 21:00

Skrivet av Embla Sue Panova

Copywriter som älskar zombiefilm, superhjältar och nästan vad som helst från det brittiska imperiet. Är i princip uppvuxen på en biograf, men har inte fått särskilt förfinat smak av det. Här blir det alltså inga texter om svåra smalfilmer – om de inte kommer från britannien, förstås!

Är du också onyanserad? Dela med dig.
bloglovin
  • Tobias Andersson

    Riktigt cool serie med många bottnar och vass symbolik.
    Många bra skådisar,men Måns och Lief Andre´är ju så jävla sköna i sina roller!!!

Fler onyanserade inlägg