Senaste Kommentarer

Top Commenters

Pressad Stämning – Del 2

Inlägg av cpanov den 5 oktober 2010 i

Onyanserat

"En fråga till och jag dödar honom"

Billy Bob Thornton är arg. Riktigt arg.

Är det för att någon sagt att Slingblade är överskattad och att hans underbett i filmen känns overplay?

Är det för att någon sagt att Angelina tyckte han var rätt gubbig i sängen?

Är det för att någon undrat om filmen ”Bad Santa” var en dokumentär om honom?

Nej.

Billy Bob har fått för sig att en stackars radio-dj som intervjuar honom och hans band ”The Boxmasters” har en nedsättande ton och inte verkar ”förstå” hur viktig hans musik är för Billy Bob.

Onyanserat ger er 13 minuter av pure Pressad Stämning. Hämta skämskudden!

Skrivet av cpanov

Fler inlägg av Maila cpanov
Är du också onyanserad? Dela med dig.
bloglovin
 • Men jävlar vad proffsig intervjuaren är, och som han kämpar för att det inte ska haverera fullständigt!

 • Christopher Panov

  japp. Som han kämpar. Prövar verkligen allt…

 • Tack för ett väldigt bra klipp. Till Billy Bob's försvar, radioprataren är väldigt oförskämd i sin påannonsering. Speciellt eftersom han sen helt plötsligt behandlar dem proffsigare. Sen har han en tendens att vara oförskämd senare igen och Billy Bob tar uppenbarligen åt sig.

  Sen känns det som han spelar lite när han är så disträ hade det varit på riktigt utan kameror, hade det nog varit ett j*vla liv!

 • Tycker den här sekvensen platsar i de här sammanhanget:
  http://svtplay.se/v/2138822/uppdrag_granskning/un

 • Alexander Kantsj&oum

  @Joel Burman: På vilket sätt är Dj-n oförskämd i sin påannonsering? Jag var tvungen att titta igen efter att jag läste ditt inlägg och jag hör inget oförskämt i det han säger alls. Han skämtar till det och menar på att Billy Bob "ibland" gör saker som att skriva oscarsvinnande manus osv. Är det någon som är oförskämd så är det ju Billy Bob själv, kolla på resten av bandet man ser ju att dom blir obekväma av hur han beter sig. Vad är sen hela historien om att bygga modeller och sk*t? Dj-n frågar om musik! Han är ju en riktig självgod skitstövel.

 • Bootsy

  Samma här. Sett det 2 ggr nu och man vet ju såklart inte vad dom har lämnat för krav som band. Men att då inte konstatera det från början istället för att bli en riktig surgubbe hela programmet är lustigt. Och att han jämför sig med Tom Petty är ju också ännu ett bevis på avsaknad av självdistans. Känslan man får från resten av bandet är att det inte är första gången det händer nåt liknande…

Fler onyanserade inlägg