Senaste Kommentarer

Top Commenters

Pressad Stämning – Quentin Tarantino

Inlägg av cpanov den 10 februari 2013 i

Onyanserat

Något som aldrig verkar sluta intressera journalister är Quentin Tarantinos egna åsikter om våld och hans ansvar gentemot folk som ser hans filmer. Går det att bara säga att det är film och man måste kunna skilja på det och verklighet eller är man som regissör ansvarig för eventuella våldshandlingar någon gör efter att ha tittat på ”din” film. Quentin orkar inte svara på sådana frågor mer. Han har svarat, tycker han och vill bara göra reklam för Django. Intervjun med Channel 4 börjar bra men sedan ballar det ut. Quentin är nämligen INGENS SLAV!!!


Skrivet av cpanov

Fler inlägg av Maila cpanov
Är du också onyanserad? Dela med dig.
bloglovin
  • bjorn_m

    Klart att det (för det mesta) är skillnad på film och verklighet, men man kan ju fråga sig hur det står till med en person som nästan uteslutande producerar filmer med extremt våld. Alltid när jag hör Tarantino uttala sig får jag en känsla av att han skulle behöva en kram.

  • Mollgan

    Hahaha.. Intervjuaren gör helt klart sitt jobb som ställer frågan och inte viker av, samtidigt har ju Tarinto all rätt att svara som han vill. Jävligt komiskt blir det i alla fall 

Fler onyanserade inlägg