Senaste Kommentarer

Top Commenters

Prometheus – en annorlunda trailer

Inlägg av Måns Lindén den 29 februari 2012 i

Onyanserat

Raffel i rymden

Är det något vi älskar här på Onyanserat så är det överspel. Och vi får verkligen vårt lystmäte i den här självutnämnda ”viral-videon” för Prometheus. (Lite förmätet att räkna med att en video ska bli viral, men det ligger å andra sidan helt i linje med den fiktive föreläsarens självbild)

Peter Weyland (Guy Pearce), mån om att alla, även publiken i de bakre bänkraderna ska höra, tar ifrån tårna i denna framtida TED-föreläsning och ger oss lite bakgrundshistoria till vem han är och var hans ambitioner ligger.

I hans värld verkar jorden inte riktigt räcka till och med megalomanin som drivmedel bygger han ett rymdskepp (Prometheus) och skickar ut Michael Fassbender, Idris Elba och Lisbeth Salander i rymden för att…göra något. Exakt vad får vi väl se när filmen Prometheus har premiär!

Skrivet av Måns Lindén

Gillar rockmusik, konfetti och kulörta lyktor. Tittar gärna på premiumkanalernas serieutbud, skräckfilm och amerikansk independent. Medverkar med jämna mellanrum i Sveriges Radios PP3 med den föga blygsamma titeln "filmexpert".

Är du också onyanserad? Dela med dig.
bloglovin
Fler onyanserade inlägg