Senaste Kommentarer

Top Commenters

Rock of Ages – Trailer

Inlägg av Ingrid Forsberg den 15 december 2011 i

Onyanserat

I april skrev jag om Rock of Ages, filmversionen av en framgångsrik Broadwaymusikal som utspelar sig på pudelrock-scenen i LA på 1980-talet. Nu har den första trailern kommit, och den bjuder på gobitar som Alec Baldwin i fönad peruk och leopardskjorta, en högerkonservativ Catherine Zeta Jones i aprikosfärgad powerdress och Tom Cruise som brudmagnet i bandana och fladdermustatuering.

Oh yes, jag gissar på att detta är en älska eller hata-trailer. Visst ser det oerhört cheesy ut, men ändå härligt på nåt sätt. Kan inte hjälpa det, jag är svag för lite töntiga musikaler, så länge de når upp till en viss lägstanivå kvalitetsmässigt. Hur det blir med Rock of Ages är svårt att döma av denna trailer, men det verkar i alla fall vara en lätt ironisk take på det hela. Men – versionerna av låtarna i trailern låter oroväckande mesiga. Och – att man aldrig får se Tom Cruise i rollen som stjärnan Stacee Jaxx, sjunga på scen – är det oroväckande eller intresseväckande?

Skrivet av Ingrid Forsberg

Gillar mat, handarbete och vampyrer. Får gåshud av introt till HBO-serien Angels in America och när Billy Elliott dansar sin argdans till ”A town called Malice”. Är stammis på Göteborgs Filmfestival och planerar att i framtiden även bli det i Cannes.

Är du också onyanserad? Dela med dig.
bloglovin
  • Ken Wahl

    Mustig bild på Cruise – http://s3.amazonaws.com/coolproduction/ckeditor_assets/pictures/4636/original/cruiserocklarge.jpg?1323804726

  • Ingrid

    haha, indeed!

  • Ellie

    Verkar kul! Paul G och Alec B är aldrig fel. Och att Tom vågar göra något annorlunda är verkligen kul.

  • Håller med om musiken, låter inte speciellt hårt…

Fler onyanserade inlägg