Senaste Kommentarer

Top Commenters

Skådespelaren – En blogg om vägen till genombrottet

Inlägg av cpanov den 11 mars 2011 i

Onyanserat

”En gång på topp, igenkänd, omskriven och populär. Idag arbetslös och kämpande skådespelare. ”Efter regn kommer alltid solsken” säger man ju. Kommer det även roller efter detta konstanta Monsunregn frågar jag mig.  Jag är inte bitter. Bara lite”…

/Skådespelaren.

Såg du Oscars-galan härom veckan? Kanske bländades du då av stjärnglansen från de framgångsrika skådespelarna? Kanske är du en av dom som själv skulle vilja vara där.

”Skådespelaren – en blogg om vägen till genombrottet” tar med dig på en resa bakom rampljusen. Till en värld där konkurrensen är stenhård och inget kommer gratis, trots att man tidigare har haft huvudroller med miljonpublik. Telefonen ringer aldrig av sig själv och de som du tror är dina vänner kan stå redo med dolken i kulisserna.

Tillsammans med vår anonyma skådespelare får du en unik insikt i film & TV-världen när skådespelaren åker mellan casting-möten, provfilmningar och inspelningar. Skådespelaren kommer berätta ocensurerat om livet bland hala producenter, neurotiska regissörer och undanglidande casting-agenter. Stjärnglansen är svår att nå och resan dit är allt annat än glamorös.

Följ bloggen här


Skrivet av cpanov

Fler inlägg av Maila cpanov
Är du också onyanserad? Dela med dig.
bloglovin
Fler onyanserade inlägg