Senaste Kommentarer

Top Commenters

Skådespelarsprit på Systembolaget?

Inlägg av cpanov den 15 oktober 2012 i

Onyanserat

På systembolaget kan den musikintresserade leende välja och vraka bland massa olika viner eller öl signerade Kiss, Elvis och Kent. Är det inte dags för filmvärlden att börja sälja lite sprit med hjälp av skådespelare? Här ger jag er några förslag på finfina spiritus som fortfarande bara finns i mitt huvud, men förhoppningsvis inom snar framtid får dig att välja några Christopher Walkens – King of New York öl, istället för det där flaket ”KUNG” du vandrar ut med på fredagseftermiddagen.

Christopher Walkens King of New York Lager

Alkoholhalt: 5,2

Smak: Nyanserad, maltig smak med inslag av apelsinmarmelad, knäck, örter, aprikos och rågbröd.

Används till: Det är egentligen alltid läge att ta en KONYL. Du kanske har en första dejt och en flaska vin känns för uppenbart och självklart. Ta fram varsin flaska iskall KONYL, öppna den och väs på din bästa Walken imitation – ” I havent killed since 1984″. Är din dejt intresserad av film vet han/hon genast att du citerar Walken från True Romance, ni klunkar glatt vidare och det dröjer inte länge innan ni försöker knäcka varandra med sköna Walken-citat. Om bara du är intresserad av film skulle jag dock undvika att säga repliken. Det kommer förmodligen bara bli creepy och du får dricka dina öl i ensamhet. Tills dess att polisen knackar på din dörr och vill ställa frågor om var du befann dig 1984.

Ray Vinstone AMARONE di C.U.N.T

Alkoholhalt: 17,5 %

Smak: Kryddig, utvecklad smak med inslag av fat, körsbär, mörk choklad, pinjenötter, russin, örter och allt annat som är mustigt.

Du blir provocerad av vanligt vin? Låt mig rekommendera ett Amarone som är ”hållkäften”-tungt. Rosé är för veklingar, vitt vin ger dig svag halsbränna och vanligt rött känns för rosa. Du är mustig som Ray Winstone, dricker vin som Dracula dricker blod efter en månads fasta. Du vill ha riktig jävla halsbränna och du vill att vinet ska vara mörktbrunt. Du vill ju bli full på ett glas!  Amarone de C.U.N.T gör allt det. Många kommer tro att du är den tysta typen där du sitter i ett hörn på festen. Dom har fel. Din tunga har domnat av strävheten detta Amarone ger dig.

Johnny Depps VÖL

Alkoholhalt: 10%

Smak: Torr, bärig, ungdomlig smak med inslag av smultron, hallon, gräddkola, citrusskal, Maltigt smakrikt Völ med liten sötma och medelstor beska.

Det är en öl, nej, det är vin, nej det är båda två! En helt ny spritprodukt! Völ! Det är för dig helt enkelt för svårt att välja om du är öl eller vinsugen. Här är spriten som är bådeoch. Det har en unik smak, experterna säger att istället för att din mage bara får uppleva blandningen efter en sjuk suparkväll där du blandat sprit hejvilt nu får uppleva smaken direkt i munnen när du korkar upp din Völ. Det smakar unket men ändå fränt. Varför Johnny Depp gett sitt namn till völen är oklart men förmodligen för han känner igen sig i den. Han kan nämligen inte bestämma sig om han är den rödvinsdrickande skådespelaren eller den roliga pilsnerpiraten.

Skrivet av cpanov

Fler inlägg av Maila cpanov
Är du också onyanserad? Dela med dig.
bloglovin
Fler onyanserade inlägg