Senaste Kommentarer

Top Commenters

Sleepy Hollow blir TV-serie

Inlägg av Måns Lindman den 9 maj 2013 i

Onyanserat

Sleepy1

Det står nu klart att Fox kommer att sända TV-serien som bygger på filmen med samma namn, som i sin tur bygger på  Washington Irvings novell ”The Legend of Sleepy Hollow”. Ni minns väl Johnny Depp som Ichabod Crane? En karaktär som nu kommer att spelas av Tom Mison. Informationen är såklart hyfsat begränsad i det här tidiga läget men Crane förflyttas två och ett halvt sekel (nutid) genom tiden bara för att upptäcka att världen står på randen till undergång och att han nu är mänsklighetens sista hopp. För att kunna rädda oss alla tvingas han att samarbeta med en kvinnlig polis (Nicole Beharie) och nysta upp något gammalt mysterium och givetvis kommer den huvudlöse ryttaren tillbaka.

Bakom produktionen hittar vi männen som gav oss Fringe, nu högaktuella med nya Star Trek, Alex Kurtzman och Roberto Orci. Regissör är Len Wiseman.

Det finns ännu inget publicerat datum för premiär men någon gång under 2013 skall serien dyka upp.

 

Skrivet av Måns Lindman

Missförstådd kverulant, född i fel århundrade. Det finns inga gråzoner, allt är svart eller vitt, fast mest svart. Njuter av lidelse, yta och syntpop. Den vackraste komplimang jag fått är "subtilt hämndlysten och underbar."

Är du också onyanserad? Dela med dig.
bloglovin
Fler onyanserade inlägg