Senaste Kommentarer

Top Commenters

Sons of Anarchy s.04 – nu är det dags!

Inlägg av Måns Lindén den 1 september 2011 i

Onyanserat

Sons of Anarchy

En av de allra bästa TV-serierna är snart tillbaka med en fjärde omgång. Inte en dag för tidigt om du frågar mig. När SOA är som allra bäst är den i klass med The Sopranos och med tanke på den extremt bluesiga finalen av förra säsongen ska det bli högintressant att se var klubben ska ta sig till.

Underbart att se Danny Trejo göra entré i serien! Han känns fullständigt självklar och man undrar ju lite försiktigt varför ingen tänkt på det förrän nu, med tanke på den rätt lökiga nivån på latino-skurkarna hittills. Jax har klippt sig och kanske även bytt ut sina 90-talsjeans. Det senare är oklart, men låt oss hoppas.

Till alla som avfärdat den här serien för dess potentiellt fåniga ramverk, tänk om. Det här är så mycket mer än en historia om en dekig MC-klubb. Det är, likt Sopranos, en episk familjesaga av finaste snitt om lojalitet, vänskap och för all del ond bråd död.

Har ni missat den, leta upp lämpligt ställe för att råda bot på det så att ni är ajour den 6:e september då Sons of Anarchy återkommer på FX.

Kalla mig galen, men jag känner att det här blir full pott! Vad tror ni?

Här kommer de fem första minuterna av avsnitt 1:

Skrivet av Måns Lindén

Gillar rockmusik, konfetti och kulörta lyktor. Tittar gärna på premiumkanalernas serieutbud, skräckfilm och amerikansk independent. Medverkar med jämna mellanrum i Sveriges Radios PP3 med den föga blygsamma titeln "filmexpert".

Är du också onyanserad? Dela med dig.
bloglovin
  • Papa Hemingway

    Sjukt taggad! Det enda sköna med hösten är att seriesäsongen kommer igång igen.

  • hankshark

    Svårt laddad. Äntligen!

Fler onyanserade inlägg